BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

luni, ianuarie 25, 2010

Limba de porc rasol cu hrean

Timp de preparare:
1 ora si 20 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:

Se poate folosi atat limba de porc cat si limba de vita.
Ex.3 buc limba de porc
o ceapa,jumatate morcov,cateva felii de telina se pun la fiert pentru gust
sare,piper,cimbru
De data aceasta am servit limba rasol cu hrean amestecat cu sfecla rosie...A fost pofta sotului meu si avand inca 2 borcane preparate gata,mi-a fost foarte usor sa-i satisfac aceasta pofta...
Reteta hreanului cu sfecla rosie o gasiti pe site-ul gustos.ro,dar o sa o postez in cel mai scurt timp si pe blog...
Mod de preparare:
 Bucatile de limba se spala foarte bine,se pun la fiert in apa rece cu putina sare...Dupa ce se ia spuma adaugam o ceapa,jumatate morcov,cateva felii de telina pentru gust si lasam sa fiarba bine.Se pot fierbe si la aburi.
Cand bucatile de limba sunt fierte se lasa putin la racorit,dupa care se curata de pielita alba si se taie felii subtiri sau bucatele cat de cat egale in functie de preferinta dvs.
Limba rasol se poate servi alaturi de hrean amestecat cu sfecla rosie,de hrean simplu in otet,sos de hrean cu smantana,sos de hrean cu mere,sos de hrean cu usturoi. Toate aceste retete de sosuri le-am postat pe site-ul gustos.ro,o sa le postez si pe blog si vi le recomand cu mare drag...

Niciun comentariu: