http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

luni, ianuarie 25, 2010

Pulpe de curcan la cuptor cu arpagic

Timp de preparare:
2 ore si 40 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:


2 kg pulpe curcan dezosate
600 g arpagic murat (daca nu aveti pus de voi acasa se gaseste si in comert la borcan)Reteta de arpagic murat o gasiti pe site-ul gustos.ro,dar o sa o scriu si pe blog cat mai curand
Condimente :4-6 cuisoare,3-4 foi de dafin,sare,piper macinat,piper boabe,cimbru si tarhon macinat
150 ml vin alb amestecat cu cca 100 ml otet in care a fost murat arpagicul
un morcov,cateva felii de telina si o ceapa

Mod de preparare:
Carnea de curcan se spala si se pune la fiert in apa rece cu putina sare.Dupa ce se ia spuma se adauga morcovul, telina ,ceapa si se lasa sa fiarba la foc mic pana cand incepe sa fie patrunsa carnea.Morcovul,telina si ceapa nu se vor arunca,se pot folosi la supa,la pilaf etc...


Carnea se va aseza in tava,se adauga foile de dafin, cuisoarele,condimente dupa gust,se toarna vinul amestecat cu otetul de la arpagic ,arpagicul,se completeaza cu zeama de carne(in care au fiert pulpele)si se introduce la cuptor la foc mediu pana se fragezeste si se rumeneste frumos...Din cand in cand se mai stropeste friptura cu sosul din tava si daca este cazul se va mai completa cu putina zeama de carne...




Este delicioasa si v-o recomand cu toata increderea...









Niciun comentariu: