http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

marți, februarie 09, 2010

Mazare cu carne de pui

Ingrediente:

500 g mazare (am folosit mazare congelata)

2 pulpe de pui si 3 aripioare

o ceapa

1-2 buc ardei gras (am folosit ardei congelat rosu, galben,verde)

jumatate de morcov

2-3 feliute de telina

o legatura de marar (am folosit marar congelat)

un varf de lingurita miere de albine

4-5 rosii (am folosit rosii congelate)

pasta de tomate sau bulion dupa gust

ulei de masline

1 -2 catei de usturoi

sare,piper,cimbru


Mod de preparare:

Bucatile de carne de pui se spala,se portioneaza,se sterg bine,se condimenteaza si se rumenesc putin in ulei de masline.

Separat se curata,se spala si se toaca ceapa , morcovul,telina si se inabusa in putina apa si 1-2 linguri de ulei de masline.

Cand se inmoaie se adauga ardeiul tocat,mierea de albine si mazarea.Se lasa sa fiarba la foc mic,iar din cand in cand se mai toarna cate putina apa fiarta.
 
Cand mazarea este aproape fiarta se adauga rosiile(decojite) taiate in jumatate sau sferturi si se mai lasa sa fiarba cca 5 minute,dupa care se sareaza, se condimenteaza , se adauga bulion sau pasta de tomate dupa gust , mararul tocat , bucatile de carne rumenite in prealabil si se introduce totul la cuptor pentru a se rumeni frumos.
 

Niciun comentariu: