http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

marți, februarie 16, 2010

Pui cu sos de rosii

Ingrediente:

Ex.

3 pulpe

6-7 catei de usturoi

500-600 g rosii

pasta de tomate dupa gust

un pahar cu vin alb

un varf de lingurita miere de albine

2 foi de dafin

sare,piper rasnit,cimbru,busuioc dupa gust

5 boabe piper negru

3 boabe coriandru

2-3 buc . cuisoare

50 g unt

marar sau patrunjel
 
Mod de preparare:
 
Pulpele de pui se spala,se zvanta,se portioneaza si se fierb inabusit in unt.

Rosiile se spala,se taie bucati,se pun la fiert in putina apa rece cu un praf de sare.Dupa ce au fiert se trec prin sita,iar sucul obtinut se pune separat la fiert si se adauga usturoiul tocat cat mai marunt,se adauga mierea
de albine,foile de dafin, vinul, sare, condimente si se lasa sa fiarba.


Cand a inceput sa fiarba sosul ,se adauga bucatile de carne , iar dupa gust se mai adauga pasta de tomate .Daca este prea gros sosul mai puteti adauga cateva linguri de apa fiarta.Se acopera vasul si se mai lasa sa fiarba la foc mic pana se obtine consistenta dorita pentru sos .


La sfarsit puteti adauga marar sau patrunjel tocat dupa gust.

Se poate servi cu diferite garnituri si salate...

Eu am pregatit pentru garnitura ciuperci la grill si praz si ceapa  fiarta in vin...
 

Niciun comentariu: