http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

miercuri, februarie 03, 2010

Rulada din omleta

Timp de preparare:
40 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:


2 oua pentru fiecare omleta

marar dupa gust

piper,condimente dupa gust (eu folosesc un amestec format din cimbru,tarhon,oregano,coriandru,marar,patrunjel,boia dulce - este un amestec excelent pt toate mancarurile- folositi-l cu toata increderea)


o cutie mare pate ficat de porc sau de pasare

unt dupa gust

un borcan mic ciuperci

1-2 buc castraveciori murati

1-2 buc gogosari murati

ulei pt prajitul omletelor

Cantitatile se cresc sau se micsoreaza in functie de necesitate...


Mod de preparare:
 
Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin marar tocat marunt si se adauga in tigaia cu putin ulei incins.


Se prajeste omleta pe o parte, iar pt intoarcerea ei se pune o farfurie deasupra(mai mare decat tigaia) si se intoarce omleta. Se coace si pe cealalta parte si apoi se scoate pe o farfurie curata.
 
Dupa ce se raceste se umple cu urmatoarea compozitie:


Compozitia pentru umplutura :

Pateul se freaca bine cu unt (dupa gust) pana se omogenizeaza si se face ca o pasta.

Se adauga ciuperci taiate marunt, castraveciorii murati si gogosari acri tocati marunti

Se amesteca toate ingredientele bine , dupa care se unple omletele reci si se ruleaza.




Se taie dupa ce stau la rece cca 1-2 ore in felii de grosimea unui deget.



POFTA BUNA!

Niciun comentariu: