http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

vineri, martie 05, 2010

PIZZA DE POST



 Ingrediente:
1 pahar apa
1 pahar ulei
20 linguri faina
2 dovlecei proaspeti sau congelati
o vanata de marime mijlocie
rosii proaspete,congelate,suc de rosii sau pasta de tomate
4-5 buc. ardei gras,capia proaspeti sau congelati
3 -4 ciuperci proaspete,congelate.Daca folositi ciuperci conservate la borcan puneti jumatate sau chiar un borcan.
cateva bucati de telina
1 morcov
2 cepe
2-3 catei de usturoi
masline
cascaval de post,vegetal

sare,piper,cimbru,tarhon,oregano,busuioc(ce aveti la indemana)

Iese un aluat extraordinar care se aseaza direct in tava si se modeleaza  cu mainele  dandu-se forma tavii.
Poate fi folosit atat pt pizza de post cat si pentru celelalte.

Ca umplutura fiecare foloseste ce doreste.Consider ca aluatul este important

Mod de preparare:

Legumele le puteti pregati in 2 moduri :

1.le puteti pune in straturi pe blat in stare naturala peste care adaugati cascavalul,rosiile ,sucul de rosii sau pasta de tomate si maslinele.Cascavalul il puteti rade sau sa-l taiati felii cu care veti acoperi integral blatul de pizza. Ceapa se aseaza frumos rondele . Usturoiul se toaca fin si se presara peste rondele de ceapa.Telina si morcovul se dau pe razatoarea cu gauri mari, iar vanata si dovleceii taiati rondele  sau dovleceii si vinetetele taiate rondele se pot rumeni un pic pe gratar  .
Pastrati rondele de rosii pentru deasupra.

2.Toate legumele se inabusesc impreuna cu condimentele ,iar cand se racesc se aseaza  peste blat ,apoi se adauga cascavalul,maslinele si rondelele de rosii. Acum am folosit cea de a doua varianta si anume cu legumele inabusite.

Ambele variante sunt grozave.












Niciun comentariu: