http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

vineri, martie 05, 2010

SFATURI UTILE PENTRU ALUATURI SI PRAJITURI PERFECTE

Cuptorul se preincalzeste  cu cel putin 15 minute inainte de a introduce prajiturile,painea,aluaturile in cuptor.

In cazul in care prajitura,aluatul,painea se ard deasupra,se acopera o hartie,schimband-o daca va fi nevoie de mai multe ori...

Pentru a cunoaste daca este gata prajitura,aluatul,painea,se introduce o scobitoare ...Daca scobitoarea iese curata,atunci preparatul nostru este gata.Daca iese plina de aluat,de coca,inseamna ca mai trebuie sa stea la cuptor...

Prajiturile,aluaturile,painea se lasa sa se raceasca,sa se racoreasca in forma,in tava ...

Niciun comentariu: