http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

luni, mai 31, 2010

Hrean cu sfecla rosie in otet pe gustul tau



Ingrediente:


200 g hrean dat pe razatoarea mica

miere de albine naturala dupa gust

otet de mere dupa gust

sare de mare

sfecla rosie dupa gust

apa fiarta si racita sau apa plata pentru a diminua din taria,iuteala hreanului

putin ulei pentru a da un luciu, stralucire produsului final


Mod de preparare:

Hreanul se curata, se spala, se zvanta bine si se da pe razatoarea mica sau se toaca la blender. Personal prefer ca hreanul si sfecla sa fie date prin razatoarea mica.

Sfecla rosie se spala bine, se fierbe si apoi se da prin razatoarea mica.

Eu am curatat sfecla rosie de coaja si am fiert-o la aburi, iar zeama lasata in timpul fierberii am folosit-o la prepararea sosului.


Hreanul se amesteca cu sfecla rosie, se adauga sosul preparat din otet de mere, miere de albine, sare dupa gust si dupa caz putina apa pentru a obtine consistenta si taria dorita. La sfarsit se adauga putin ulei, se amesteca bine si se pune in borcane. Se pastreaza in borcane si se poate servi la preparate din carne, peste si legume.




Niciun comentariu: