http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

marți, decembrie 21, 2010

MACROU AFUMAT



Ingrediente: 

26 buc. macrou congelat
sare fina dupa gust
ulei pentru uns pestii la final






Mod de preparare:


Pestele se tine putin la decongelat,se decapiteaza,se scot intestinele si se curata bine in interior .
Se leaga fiecare pestisor in parte de codita,se presara cu sare dupa gust pe toate partile cat si in interior.

Se tin agatati la rece pe balcon sau afara o noapte,dupa care se afuma . Noi i-am tinut la afumat cca . 8 ore la foc mic.
Dupa afumare i-am agatat din nou pe balcon o noapte,iar apoi i-am uns cu putin ulei si i-am impachetat in folie pentru alimente pentru a nu se usca.























6 comentarii:

maria mihalache spunea...

E atat de bun......si sotul meu a afumat zilele astea.
O seara frumoasa!

valentina ionita spunea...

Intr-adevar este un deliciu...Ma bucur ca si voi pregatiti acasa...Un Craciun fericit si sarbatori cu bine..

pansy spunea...

sARBATORI FERICITE SI UN AN NOU PLIN DE DORINTE IMPLINITE !

valentina ionita spunea...

Multumesc asemenea Pansy...Sa ne ajute Dumnezeu sa avem un an nou plin de impliniri,realizari si multa,multa sanatate...La multi ani!!!

Dada spunea...

Un An Nou mai bun cu sanatatea si bucurii!

valentina ionita spunea...

Multumesc asemenea Dada....