http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

duminică, ianuarie 09, 2011

Branzoaice



Ingrediente: 

Pentru aluat :
apa calduta 350 - 400 ml
faina cat cuprinde aprox -800 g
un praf de sare
1-2 lingurite de zahar

Pentru umplutura desert:
500 g branza de vaci proaspata
2-3 oua
2 linguri smantana
zahar dupa gust
2 pliculete de zahar vanilat


Pentru umplutura aperitiv:
300 g branza dulce
200 g telemea cu sare
putin cascaval ras
1-2 linguri smantana
2-3 oua 


Mod de preparare:


Se framanta un aluat potrivit pentru intins foi, adaugandu-se treptat apa si faina.
Imediat dupa ce este framantat, aluatul se taie in bucati mici din care se fac bilute. Acestea se intind in foi de 4 - 5 mm.
Pe fiecare foaie intinsa se pune o lingura de compozitie si se imprastie pe jumatate din foaie, iar a doua jumatate, se pliaza peste prima margine. Aluatul este presat cu varfurile degetelor. Apoi, se taie aluatul la 1 -2 mm de unde a fost presat cu degetele si apoi se indeparteaza marginile.Se prajesc in ulei incins , dupa care se scot pe hartie absorbanta pentru a se indeparta surplusul de grasime.Se pot servi atat calde cat si reci.
Pofta buna!










Niciun comentariu: