http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

vineri, aprilie 01, 2011

Cezara Mihalache are nevoie de noi

Cezara Mihalache, în vârstă de 10 ani, elevă la Şcoala Generală “Constantin Săvoiu” Târgu-Jiu, a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică tip B. Ea are nevoie de fonduri necesare efectuării unui tratament medical de specialitate.
Sumele de bani pot fi depuse în contul RO29RNCB0318079831120001, deschis la BCR, Sucursala Târgu-Jiu, pe numele mamei, Mihalache Eliza.
Părinţii pot fi contactaţi pentru orice informaţie la numerele de telefon: 0763.513.784 sau 0767.521.007.
PS: Promovati acest caz pe blogurile voastre!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Ai o pagina foarte tare! Se vede ca te ocupi si te straduiesti sa fi in top. Am si eu un site de anunturi gratuite http://taman.ro/ si ma straduiesc sa fiu si eu in top, dar nu voi reusi sa te egalez.
Felicitari!

valentina ionita spunea...

Multumesc mult pt aprecieri... Ti-am trecut site-ul la schimb de linkuri pe blog... Iti doresc multa bafta in activitate , sanatate si putere de munca. Doamne ajuta!

Anonim spunea...

I'll right away grasp your rss as I can't to find your e-mail
subscription hyperlink or newsletter service.
Do you have any? Kindly let me know in order that I could subscribe.
Thanks.

Also visit my blog ... homepage - ,