http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

duminică, iulie 29, 2012


Dan Tapalaga a scris pe pagina personala de facebook

""Panica la Antena 3. Tipete mobilizatoare, ragete patriotice, panglici pe gura. Impartial, ordona practic poporului sa iasa la vot altfel se duce dracului Romania. Scriitorul Lucian Avramescu umbla la sentiment. Recita o poezie despre mersul la vot. Ce poate fi, in fond, mai poetic, decat urna, votul, stampila? Astia si-au pierdut mintile.

Ticalosia sta in faptul ca apelurile disperate la vot sunt evident in sensul demiterii presedintelui, din moment ce PDL boicoteaza oficial referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu.

Televiziunea lui Voiculescu a turbat simtind ca va pierde. Radu Tudor, Bogdan Chireac si femeia cu tigaia spumegau impotriva ardelenilor din cauza ca stau in casa. Ungurii sunt la un pas de a fi proclamati tradatori de neam la Antena 3 din cauza ca ar fi ascultat indemnul lui Victor Orban. Chireac era in pragul apoplexiei: Pentru prima oara in istorie asculta ordine de Budapestaaaaa.

Altceva le-as sugera simpaticilor de mai sus. Sa explice ei cum se face ca in judetele din Ardeal dominate de USL la locale, adica unde PSD si PNL au castigat atat resedinta cat si judetul (Oradea, Zalau, Satu Mare, Bistrita, Maramures), prezenta e mica. Ok, unele sunt judete cu ceva minoritate maghiara. Dar Maramures, Bistrita? Adica propriul electorat, care i-a votat la locale, unde-i? Le-a intors tocmai acum spatele marilor oameni de stat Ponta si Antonescu?""

Niciun comentariu: