http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

duminică, iulie 29, 2012

De ce a vrut Ponta la Jocurile Olimpice, Costi Rogozanu şi tîmpenia cu influenţa rusească.


sursa http://inliniedreapta.net/insemnare/de-ce-a-vrut-ponta-la-jocurile-olimpice-costi-rogozanu-si-timpenia-cu-influenta-ruseasca/


Imaginea şi declaraţiile de mai sus par a nu exista în lumea în care îşi duce existenţa 
Costi Rogozanu“Ce se tot vorbeşte cu ruşii şi “influenţa rusă” este, scuzaţi-mi expresia, o tîmpenie. [...] E adevărat că aceste scenarii sînt alimentate de tabăra preşedintelui.[...] “Rusia ameninţătoare” e o temă care apare doar cînd candidatul e grav deprimat din cauza sondajelor. ”
“Rusia amenintatoare” nu devine “o tema” cind sondajele devin deprimante, ci in momentul in care un deputat de frunte al aliantei acum la guvernare vorbeste din punctul de vedere al Rusiei, si nu al oricarei Rusii, ci al URSS, din perspectiva comunista. “Rusia amenintatoare” e o problema cind presedintele intermiar Crin Antonescu se plimba cu avioane ruseşti la campania electorala ilegala.
Este intr-adevar o timpenie că Ponta imparte cu Kremlin si Gazprom aceeasi firma de PR G+ Europea, e o timpenie, intr-adevar, ca Marga ii face declaratii de dragoste lui Putin si un senator PSD direct URSS-ului.
Apoi, ca ONG-ist convins, Costi Rogozanu a aflat probabil că Putin a numit ONG-urile straine din Rusia “agenturi straine“, ca pe vremea URSS.
“Problema ruseasca” este doar una dintre mai multele denaturari si deformari ale realitatii pe care le-a facut Costi Rogozanu in articolul de pe presseurop.eu. Arunca o avalansa de falsuri care au efect similar cu minciunile lui Ponta, naucesc. Pentru un interviu de o pagina si jumatete este nevoie de mai multe pagini de explicatii si in principiu, de timpe pierdut.
Plus, deloc de neglijat este faptul ca Rogozanu vine de pe o platforma filorusa, criticatac, filorusism pe care il impartaseste cu Ponta, Marga si iliescu, filorusism si filopontism, greu de ignorat cind impresia pe care o lasa in articolele din ultimele zile e ca Ponta e imatur, dar bening, iar Basescu profund daunator, dar mai ascuns. Il putem banui pe Costi Rogozanu de multe lucruri, dar nu de obiectiv in privinta Rusiei si a lui Ponta.

Niciun comentariu: