http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

vineri, iulie 27, 2012

DOCUMENT EXPLOZIV. Alexander Kondyakov, consilierul lui Putin și al lui Voronin, implicat în suspendarea lui Băsescu? Citiţi mai mult: DOCUMENT EXPLOZIV. ALEXANDER KONDYAKOV, consilierul lui Putin și al lui Voronin, implicat în suspendarea lui Băsescu? - Actualitate > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/document-exploziv-alexander-kondyakov-consilierul-lui-putin-si-al-lui-voronin-implicat-992757.html#ixzz21qMYenxn EVZ.ro

Robert Turcescu a prezentat, în emisiunea "Sub semnul întrebării", de la postul B1 TV, un document care are legătură cu prezența în România a unui om de afaceri rus Alexander Kondyakov și înainte de referendumul de demitere a președintelui din 2007, și înainte de referendumul care va avea loc anul acesta.


Pentru a înțelege mai bine legătura, EVZ vă prezintă cronologia evenimentelor din 2007 și până în 2012:
11-12 APRILIE 2007
Kondyakov a fost în Romania pe 11 și 12 aprilie în interesul companiei Novocom, pe care o reprezintă și că a discutat cu mulți oficiali, însă nu despre suspendarea lui Traian Băsescu, a susținut acesta pentru BBC. "Nu știu de ce Traian Băsescu mi-a menționat numele. Sunt gata să mă întâlnesc cu domnul Băsescu pentru a discuta acest lucru. Repet, nu avem nimic cu el, iar interesele noastre sunt doar economice", a spus Kondyakov.

4 MAI 2007
Președintele suspendat, Traian Basescu, a declarat în interviul acordat "României libere", în data de 4 mai 2007, că ar exista informații despre structuri externe care ar fi fost interesate în destabilizarea României. Traian Băsescu a rostit un nume, Kondyakov, un personaj considerat important și care ar fi făcut o vizită în România cu puține zile înainte de votul din Parlament pentru suspendarea președintelui.
„Nu pot spune decât un singur lucru: priviți cu multă atenție afirmațiile făcute de fostul șef al SIE, Ioan Talpeș. Este interesant, de asemenea, dacă a fost vreo vizită a unui domn foarte important, Kondyakov, cu vreo două-trei zile înainte de votul de suspendare dat de Parlament. Poate politicienii cu care s-a întâlnit pot spune mai multe”, a afirmat, misterios, Băsescu. Ioan Talpeș declarase că „Rusia nu a întrerupt niciodata o politică de presiune și control a României”.
5 MAI 2007
INTERVIU EVZ cu Alexandr Kondyakov
  • În 2007, Evenimentul zilei a fost singurul ziar din România care a stat de vorba cu controversatul Alexandr Kondyakov. El i-a a cordat jurnalistului Silviu Sergiu un scurt interviu.

Kondyakov: „Am avut întâlniri fără legătură cu suspendarea”

„Evenimentul zilei”: V-ați întâlnit cu politicieni români înainte de suspendarea președintelui Traian Băsescu?
Alexandr Kondyakov: Da. Este adevărat că m-am întâlnit cu politicieni români, dar aș vrea să precizez că nu exista nicio legătură cu suspendarea președintelui Traian Băsescu.

Dar de ce v-ați întâlnit?
Eu m-am întâlnit de mai multe ori cu politicieni români, pentru ca am ajutat cât am putut la dezvoltarea relației bilaterale dintre România și Rusia.

Cine sunt acești politicieni?
Nu vă pot spune. Am avut întâlniri informale și nu am acordul lor să le dezvălui identitatea.

Când ați fost în România?
În a doua jumătate a lunii aprilie.

Cum comentați asocierea dv. cu suspendarea lui Traian Băsescu?
Nu comentez.
7 MAI 2007
EVZ dezvăluia la câteva zile după declarația lui Traian Băsescu că omul lui Putin, Alexandr Kondyakov, s-a întâlnit, la București, cu premierul Călin Popescu-Tăriceanu, cu senatorul PNL Radu Stroe și cu Cozmin Gușă, liderul PIN.
Potrivit acestora, unul dintre obiectivele vizitei lui Kondyakov a fost negocierea unei deplaăari oficiale a lui Tăriceanu la Moscova. Discuția a avut loc fix cu o săptămână înainte de suspendarea președintelui Băsescu.
Informația a fost confirmată parțial pentru EVZ de Camelia Spătaru, purtătorul de cuvânt al Guvernului României: „Pe 12 aprilie a avut loc, la Palatul Victoria, o scurtă întâlnire de prezentare a persoanei respective (Alexandr Kondyakov) cu domnul prim-ministru, în prezența senatorului PNL Radu Stroe.

La rândul său, Radu Stroe, șeful Comisiei de Control a SRI, confirma întâlnirea: „Kondyakov își cauta de lucru pentru că știe că va fi o perioada de alegeri aici. Noi ne-am văzut de treabă, iar el a fost lăsat să spună ce vrea. Dar nu s-a concretizat nimic. Kondyakov e un fel de Săftoiu al lui Putin”.
Potrivit BBC, numele lui Aleksandr Kondyakov apare pe internet ca director executiv al Novocom, un centru de analiză politică din Moscova care le asigura consultanță în domeniul informațiilor guvernului rus și presedintelui Putin, membru al mișcării ruse "Liderii viitori ai noului mileniu", dar si al Marii Loji Masonice Ruse (Mare Secretar al Lojii – n.n.). și, nu în ultimul rând, consilier al președintelui Republicii Moldova, Vladimir Voronin, conform prezentării sale de pe site-ul Centrului European de Studii Politice.
25 MAI - 25 IUNIE 2012
Kondyakov ar fi revenit în România între 25 mai-25 iunie întrucât este implicat în compania UNIO SA, cu sediul în Satu Mare, un producător important de echipament industrial, cu contracte de furnizare de echipament cu societăţile CNH Petroşani, SNLO Târgu Jiu, Complexul Energetic Rovinari, Complexul Energetic Turceni sau Hidroelectrica.
19 IUNIE 2012
Pe de altă parte, Robert Turcescu a prezentat în emisiune un document prin care se cerea aprobarea unei vize de România în perioada 25 mai - 25 iunie 2012 pe numele lui Alexander Kondyakov, demostrând astfel că personajul în cauză a fost prezent în România înaintea referendumurilor de demitere a președintelui din 2007 și din 2012. 
Cozmin Gușă a declarat la postul B1 TV că îl cunoaște pe Alexander Kondyakov, dar că nu a mai vorbit cu el din 2010. De asemenea, acesta a arătat că l-a cunoscut mai bine pe acesta în timp ce Mihail Casianov era primul ministru al Rusiei. Între timp, acesta a cochetat cu formarea unui partid împotriva lui Putin. „Acela a fost și momentul în care rolul lui Kondyakov pe culoarele Kremlinului s-a diminuat. El este în continuare un om foarte bine conectat în Rusia, datorită poziției pe care a avut-o, de secretar general al Marii Loji Masonice din Rusia și de aici legăturile cu România și masonii români”, a declarat Cozmin Gușă. Pe lângă centrul de analiză politică Novocom, de la Moscova, Kondyakov mai are o firmă cu același profil, New Communications, cu sediul la New York.  
În susținerea acestor declarații, Robert Turcescu a prezentat și o serie de declarații ale liderilor politici care sunt acum la Putere.
ANDREI MARGA, 7 MAI 2012:
"Putin e un om foarte competent, ar fi bine ca liderii din Europa și de la noi să fie la fel de competenți", a declarat ministrul de Externe, Andrei Marga. Acesta și-a amintit cum a dat el cu ochii de președintele Rusiei pentru prima oară. "Am avut amândoi, cu domnul Crin Antonescu, ocazia să fim primii vizitatori la Putin ca premier, acompaniindu-l pe premierul Radu Vasile". Marga a mai spus că "există multe idei preconcepute în Rusia față de noi și invers" și că "sunt multe acorduri cu Rusia, ele cam stau în rafturi".
VICTOR PONTA, 9 IULIE 2012:
"Bănuiesc că nu doamna Merkel o să voteze pe 29 iulie. Merkel și creștin democratii germani sunt cei care au crezut întodeauna în austeritate, în tăieri. În timp ce restul Europei spune un singur lucru: că suntem în standarde europene. Inidferent ce vor creștin democrații germani, românii vor vota pe 29 iulie", a spus Victor Ponta.
CRIN ANTONESCU, 13 IULIE 2012:
„S-a vorbit despre faptul că preşedintele Comisiei Europene i-ar fi spus domnului prim-ministru Ponta să-i spună preşedintelui României că n-are voie să schimbe oamenii din conducerea Parchetului, în fine, o listă, un «to do list» sau «to do not list». Vreau să fie încă o dată foarte limpede, președintele nu primește ordine și dispoziții de la nimeni, cu excepția Parlamentului în unele cazuri și cu excepția poporului român atunci când se pronunță, la alegeri sau la referendum”, a declarat Crin Antonescu.
TUDOR CHIUARIU, 18 IULIE 2012:
"Raportul acesta politic seamănă cu un document de partid intitulat "Salvaţi-l pe pedelistul Băsescu"Problema domnului Barroso nu e Justiţia din România, ci cum să nu piardă colegul şi subalternul său, domnul Băsescu, postul din care românii vor să-l izgonească", a spus Chiuariu într-o conferință de presă susținută la sediul USL. "E trist că magistraţii au ajuns batjocura unor politruci ca Băsescu şi Barroso. Acest raport e o jignire", și-a continuat tirul deputatul liberal, care s-a declarat convins că "MCV a devenit o armă împotriva poporului român".

sursa Rămâi pe www.evz.ro pentru a afla cele mai noi informații despre acest subiect.

Niciun comentariu: