http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

miercuri, iulie 18, 2012

E tare frumos sa fii mama ...

http://valentinaghidculinar.blogspot.ro/2012/07/sunt-o-mama-taretare-mandra-si-ii.html

Eu ti-am dat viata, dar tu imi oferi mult mai mult...
Desi ai crescut,mereu vei fi fetita mea draga...

Doamne,Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatoasa si pe fiica mea 


6 iulie 2012 si 16 iulie 2012  au fost zilele  cele mari. S-a mai scurs o etapa din viata fiicei mele. A trecut de la  statutul de masterand la cel de doctorand.

Cu emotiile firesti, fiica mea si-a sustinut lucrarile de disertatie la cele doua mastere  care   s-au dovedit a se incheia cu succes. A luat nota 10 la Masterul de Comunicare si 9,67 la Masterul pe Stiinte Penale si astfel a incheiat un alt  capitol din viata de studentie intr-o nota de un real optimism. 
E  fericita ca eforturile pe care le-a depus in realizarea lucrarilor de disertatie au fost evaluate cat se poate de corect. Stiu cat timp,efort si mult suflet a pus  in fiecare pagina redactata mai ales ca si subiectele au fost de actualitate.
Acum urmeaza doctoratul, sa practice o meserie de suflet, sa daruiasca si sa castige incredere, dragoste, satisfactie morala, si nu in ultimul rand sa invete sa castige  si sa  pastreze intotdeauna respectul celor din jur.

Dumnezeu sa ne binecuvanteze !


4 comentarii:

strumfa bucatareste spunea...

felicitarii fiicei tale si ii doresc sa razbeasca cu brio in viata asta

valentina ionita spunea...

Multumesc draga mea...Sa ne ajute Dumnezeu...

sedith spunea...

Felicitari!!!:) Doresc multa, multa sanatate si tie si fiicei tale, ca sa va puteti bucura inca foarte mult timp de realizarile voastre si de dragostea ce v-o impartasiti!:)

valentina ionita spunea...

Asemenea si tie Sedith...Multumesc mult pt cuvintele frumoase...