http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

duminică, iulie 29, 2012

HOMEPAGE >> Yahoo.ro face campanie electorala in ziua referendumului


Pe site-ul Yahoo.ro, la sectiunea stiri apare, in partea de sus a paginii, un banner pe care scrie: „Romania are nevoie de tine! VOTEAZA, altfel pierzi la masa verde.”, iar la sectiunea dedicata reclamelor, in dreapta paginii, un alt indemn la vot: „Tu faci democratia! Fara votul tau decid ei!”.
Daca dai click pe oricare din cele doua mesaje, esti redirectionat imediat spre pagina de Facebook Demite-l.ro, site de propaganda anti-Basescu.
Yahoo este cel mai popular furnizor de servicii de e-mail, prin urmare numarul utilizatorilor care acceseaza acest site zilnic este considerabil mai mare decat al oricarui site romanesc.

Niciun comentariu: