http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

duminică, iulie 29, 2012


În apropierea secţiilor de votare din Mamaia sunt afişe cu primarul Radu Mazăre care îndeamnă oamenii să vină la vot. Un afiş îl înfăţişează pe Mazăre în timp ce face kitesurfing, având ca mesaj" "Trăieşte-ţi viaţa. Eu votez, tu?", în timp ce al doilea afiş îl arată pe Radu Mazăre îmbrăcat în sultan, mesajul fiind "Împreună ne distrăm şi apoi votăm".
La Mamaia au fost amenajate 18 secţii de votare în hoteluri şi restaurante, în timp ce în celelalte staţiuni de pe litoral există alte 17 secţii de votare.
În judeţul Constanţa pentru acest referendum au fost amenajate 566 de secţii de votare, cu 35 mai mult decât la alegerile locale. Pe listele electorale permanente în judeţul Constanţa sunt aproximativ 630.000 de alegători.

Niciun comentariu: