http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

luni, iulie 30, 2012

Inca o dovada ca USL doreste sa devenim o tara aservita Rusiei


Vocea Rusiei: USL mai are sanse sa-l demita pe Basescu, dar trebuie sa actioneze in forta


Sa citim si sa-i multumim lui Dumnezeu ,tuturor romanilor, etnicilor maghiari ca am scapat de a ne conduce Antonescu si poate scapam in cel mai scurt timp si de tovarasul Ponta.

USL continua sa aiba sanse sa il demita peTraian Basescu, dar pentru a reusi trebuie sa actioneze in forta, fie invocand imixtiunea interna cu privire la validarea referendumului de CCR, pana la repetarea referendumului sau organizarea de proteste de stradam scrie Vocea Rusiei.

"Echipa de la USL mai are sanse reale sa-l demita pe Traian Basescu, dar pentru a reusi trebuie sa actioneze in forta si sa renunte la comportamentul defetist. Alternativ, nu au decat sa se delecteze cu 'coabitarea' cu un presedinte care i-a declarat 'puscariabili' si sa iroseasca imensul capital de sustinere populara pe care l-au acumulat in aceasta perioada. Imixtiunea externa ar putea fi invocata pentru a justifica validarea referendumului de CCR chiar si in lipsa de cvorum. Parlamentul poate decide repetarea referendumului pentru atingerea cvorumului. Pana la urma, exista si optiunea organizarii unor proteste de strada", scrie luni Vocea Rusiei.

In opinia autorului articolului, daca USL nu va proceda astfel, suportul popular de care beneficiaza in prezent "va disparea foarte rapid". 

"Sprijinul electoral pe care il au se datoreaza aproape in exclusivitate resentimentelor pe care alegatorii il au fata de Traian Basescu. Daca USL refuza sa demonstreze electoratului ca este dispus sa lupte pana la capat, atunci toate simpatiile negative ale electoratului se vor canaliza spre o alta forta politica dispusa sa-ti asume rolul de 'inamic implacabil' al regimului Basescu", se mai arata in articolul citat.

Pe de alta parte, referendumul a aratat ca "Romania nu mai este condusa de la Bucuresti", mai sustine autorul articolului. 

"Premierul ungar, Viktor Orban a devenit persoana-cheie in politica romaneasca si pare a detine controlul asupra votului unui numar impresionant de cetateni romani.(...)Realitatea nu poate fi negata: un numar impresionant de romani a decis sa urmeze recomandarile politice ale premierului maghiar. Viktor Orban a reusit performanta de a controla viitorul politic al intregii Romanii, nu doar a unei enclave etnice din interiorul tarii. 

In mod normal, pe romanii de rand si pe anumite structuri ale statului roman ar trebui sa-i preocupe pretul cu care Traian Basescu a cumparat sprijinul liderului maghiar. Cei care considera ca Viktor Orban i-a oferit sprijinul fara a obtine nimic in schimb sunt extrem de naivi", mai scrie Vocea Rusiei. 
Vocea Rusiei urmareste indeaproape procesul de votare de la Bucuresti. Mai mult decat atat, jurnalistii de acolo sustin ca au informatii confidentiale chiar din anturajul lui Traian Basescu.
Vocea Rusiei relateaza ca la sediul de campanie al lui Traian Basescu este "disperare maxima", iar presedintele "s-a ascuns si nu vrea sa iasa la vot".

"Informatie de la surse anonime din cadrul PDL: Disperare maxima in sediul de campanie al lui Traian Basescu. Presedintele suspendat s-a ascuns si nu vrea sa iasa la vot, fiind speriat de prezenta mare la vot si de informatiile care-i sunt comunicate de operativii PDL 'din teritoriu', iar numarul mare de vizitatori la Vila Dante contribuie la deteriorarea starii psihologice a lui Traian Basescu", sustine Vocea Rusiei.

Referendum pentru demiterea presedintelui Traian Basescu

Site-ul Vocea Rusiei apartine postului de radio cu acelasi nume, fiind finantat de guvernul Rusiei. 

Niciun comentariu: