http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

duminică, iulie 29, 2012

NU CRED IN LINISTEA DE DINAINTEA REFERENDUMULUI


Mai multe puteti citi aici 
sursa

 http://www.nasul.tv/2012/07/28/nu-cred-in-linistea-de-dinaintea-referendumului/

E ceva ce nu imi place, pluteste in aer, nu stiu sa spun exact. Dar, dupa cite nenorociri a comis USL-ul ca sa se ajunga la Cea Mai Lunga Zi a Referendumului, linistea de simbata e prea suspecta si nu prevesteste nimic bun!
E evident si simt, poate cu acel simt al meseriei, ca Ponta si Antonescu si-au incheiat misiunile si au intrat in joc profesionistii din umbra! Deja se vede cit de bine pregatiti sint in comparatie cu Opozitia foarte anemica!
Din pacate, Ziua Referendumului ne gaseste singuri, pe noi populatia responsabila, in fata tavalugului extremist si antieuropean! Si nu avem de infruntat doar o ceata de politicieni ticalositi ci trebuie sa ne infruntam semenii, ridicati si montati prin abureli si manipulari ieftine!
In tarile civilizate niciun partid, nici macar cele extremiste, nu au introdus in bataliile politice criza economica, asa ceva este de neimaginat! La noi, USL-ul lui Voiculescu si a baietilor destepti din umbra au facut-o atit de lata incit orice uslamist are impresia ca, daca erau Felix la putere cu pupilii Crin si Victoras, atunci in RO ar fi crescut salariile de doua ori, nu ca la “fraierii aia” de nemti, unde au scazut pe timpul crizei.
Tot USL va ramine la guvernare, din nefericire! Abia astept sa le dea uslamistilor la cota asteptarilor! Caci altfel e bai mare, astia o sa le rupa gitul guvernantilor cu Felix in frunte! Sau le vor da sivor pati mai rau, vor scoate din case populatia activa si “grea” a Romaniei! Eu totusi sper sa nu o puna astia de o “revolutie”! Le spun de acum ca nu mai sintem in anii ’90 si ca pe Iliescu si fiii sai nu o sa-i mai creada nimeni, indiferent cite “Antene Libere” exista!
Sa fiti iubiti! Si nu cadeti in capcana dezinformarilor care au inceput! Sa vedeti ce o sa mai fie! Dar vom fi pe baricade, intr-o editie speciala de la ora 19.00, pe NASUL TV!

Niciun comentariu: