http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

marți, iulie 17, 2012

Pregatirea retetelor - Clatidiada bloggerilor culinari. http://www.gatestesanatos.ro/Concursuri/clatidiada-bloggerilor-culinari.html


Clatidiada bloggerilor culinari.   http://www.gatestesanatos.ro/Concursuri/clatidiada-bloggerilor-culinari.html  


Tigaia pentru clatite 
marca Fissler 
este alegerea perfecta

Multumesc organizatorilor ca am avut sansa sa castig o  tigaie pentru clatite marca Fissler. 
Ce pot sa spun? Sunt fericita ... In rest o sa las fotografiile sa va transmita bucuria de a pregati clatitele intr-o astfel de tigaie ... Tigaia pentru clatite marca Fissler este o adevarata minune in care se coc clatitele intr-un timp record, nu este nevoie de ulei , ies pufoase si isi pastreaza forma perfecta...
Din anumite motive de sanatate imi cer scuze ca nu am putut pregati mai multe sortimente, dar sper din suflet ca ceea ce am pregatit sa fie pe placul vostru...





CLATITE APERITIV PRAJITE


Am pregatit repede un aluat de clatite din :
100 g faina 
100 ml apa minerala 
un praf de sare .
Pentru umplutura am folosit  :
bucatele si feliute de sunca presata, bacon,cascaval,branza,putina ceapa taiata solzisori si cateva feliute de ardei gras.

Intr-un castron puneti faina,adaugati apa treptat,treptat pentru a evita formarea cocoloaselor,praful de sare,si se va amesteca  pana se obtine o compozitie care seamana cu o smantana mai subtire.Se coc bineinteles in tigaia Fissler .
Dupa ce se aseaza compozitia pe clatita si se ruleaza gen plic cu capetele in interior,clatitele  se tavalesc prin pesmet, prin ou batut si din nou prin pesmet. Se coc in ulei incins pe ambele parti.

CLATITE CU BRANZA DULCE SI STAFIDE PRAJITE

Am pregatit repede un aluat de clatite din :
100 g faina 
100 ml apa minerala 
un praf de sare 

Pentru umplutura am folosit branza dulce de vaci scursa foarte bine,putin cas dulce,zahar vanilat si zahar brun . 
Dupa ce se aseaza compozitia pe clatita si se ruleaza gen plic cu capetele in interior,clatitele  se tavalesc prin pesmet, prin ou batut si din nou prin pesmet. Se coc in ulei incins pe ambele parti.


CLATITE CLASICE CU DULCEATA DE CIRESE AMARE

100 g faina 

100 ml apa minerala 

un praf de sare 

un pliculet zahar vanilat 

putina scortisoara 

Pentru umplutura am folosit dulceata de cirese amare

Intr-un castron puneti faina,adaugati apa treptat, treptat pentru a evita formarea cocoloaselor,praful de sare,zaharul vanilat,scortisoara,dupa care se amesteca  pana se obtine o compozitie care seamana cu o smantana mai subtire.


CLATITE CU INGHETATA LA CUPE



100 g faina 
100 ml apa minerala 
un praf de sare 

scortisoara
esenta de lamaie


Clatitele se ruleaza si se taie fasii exact ca taiteii . Se aseaza fasiile de clatite pe marginea cupei pastrand o parte din margini  in afara cupei. De asemenea se aseaza fasii de clatite si pe fundul cupei,dupa care se adauga putina inghetata, topping de fructe sau ciocolata, din nou fasii de clatite, inghetata,topping de fructe sau ciocolata si se aduc fasiile de clatite de pe marginile cupei formandu-se un mic turnulet ,iar de jur imprejur se aseaza bucati de clatite.




4 comentarii:

strumfa bucatareste spunea...

cate minunatii ai facut si cu siguranta sunt delicioase

valentina ionita spunea...

Au fost ...S-au epuizat cam repede...

grasu64 spunea...

Haideti sa facem cel mai mare blog cu retete culinare si tot ce tine de bucatarie!
facefood
Acesta este un blog unde poate scrie oricine are o reteta culinara cu poze originale, sfaturi culinare si tot ce tine de bucatareala.
Cine vrea sa scrie pe acest blog trebuie sa lase un comentariu cu numele si adresa de email, pentru a va da autorizatia.
Va astept cu drag!
http://grasu64-facefood.blogspot.ro/

valentina ionita spunea...

Multumesc pt invitatie... O zi buna...