http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

duminică, iulie 29, 2012

REFERENDUM. Începutul unei fraude uriașe: 10.800 de voturi la urna mobilă în Olt!Unele Birouri Județene sunt inundate de cereri pentru urna mobilă. În unele localități, numărul de cereri ajunga la un sfert sau o treime din totalul populației.
În județul Olt, peste 10.800 de persoane au solicitat urna mobilă, conform informaţiilor furnizate de preşedintele Biroului Electoral Judeţean Olt, judecătorul Florentina Meşină. În câteva comune, numărul celor care au solicitat urna mobilă este de o treime din totalul populației, dar Florentina Meşină explică acest lucru prin faptul că în anumite localităţi rurale predomină populaţia în vârstă.
Pe locul doi se clasează județul Mehedinți, cu 5 200 de solicitări, către penitenciare, spitale și cămine de nefamiliști. Și în judeţul Botoşani peste 4.000 de cetăţeni cu drept de vot au solicitat urna mobilă. 
O situația similară se întâmplă la Dolj. PDL susţine că în 80% dintre secţiile de votare din judeţ au fost depuse deja 4.000 de cereri pentru urna mobilă, ceea ce înseamnă că "voturile vor fi furate şi prin acest procedeu". "Trebuie menţionat că la alegerile locale din iunie au fost înregistrate doar 4.079 de cereri în întreg judeţul, la toate cele 519 secţii de votare din Dolj. Dacă se continuă în acest ritm, vor fi depuse până la finalul zilei de 29 iulie circa 30.000 de cereri pentru urna mobilă, adică de aproape zece ori mai multe decât în urmă cu o luna de zile la alegerile locale. Nu putem crede că 5% din populaţia judeţului este în incapacitate de a se mişca de la domiciliu. Acest lucru ar putea fi considerat un record demn de cartea recordurilor", susţine PDL Dolj într-un comunicat de presă remis duminică. PDL Dolj mai susţine că îşi rezervă dreptul de a depune plângeri penale împotriva preşedinţilor secţiilor de votare care vor aproba efectuarea votului în aceste condiţii.
În Dâmbovița, s-au înregistrat peste 3.600 de cereri pentru urna mobilă au fost înregistrate la nivelul judeţului Dâmboviţa. Dacă în jur de 1000 vin din partea deținuților sau a bolnavilor care vor să voteze, restul de 2600 sunt inexplicabile. ''În urma centralizării, avem, provizoriu, un număr de 3.607 cereri pentru urna mobilă. Cele mai multe cereri sunt de la Penitenciarul Mărgineni - 689 şi de la Spitalul Judeţean Târgovişte - 221'', a declarat, preşedintele BEJ Dâmboviţa, Adriana Motoroiu.

În judeţul Galați, un număr de 2.913 de persoane aflate în imposibilitatea de a se deplasa la secţiile la care sunt arondate şi-au exprimat intenţia de a vota prin intermediul urnei mobile, a anunţat preşedintele Biroului Electoral Judeţean Galaţi, judecătoarea Carmen Radovei. Dintre acestea 30 sunt în municipiul Galaţi şi 1.291 în restul judeţului, .

Și la Neamţ s-au înregistrat 1164 de cereri legate de solicitarea urnelor mobile. "O parte dintre preşedinţii secţiilor de votare ne-au sunat să ne întrebe dacă şi în ziua votului se mai pot face solicitări pentru urna mobilă, neştiind exact acest aspect. Le-am explicat că acest lucru se poate face pe tot parcursul zilei. Acestea sunt singurele probleme, să spune aşa, din judeţ", a declarat, pentru Agerpres, Mihaela Cumpăt din cadrul BEJ Neamţ. 650 dintre solicitări au venit din partea pacienţilor internaţi în spitalele din judeţ iar 514 cereri au venit din partea unor persoane nedeplasabile care sunt la domiciliu.
Un caz special se înregistrează la Iași, unde, conform unei plângeri depuse de PDL la BEJ, urna mobilă a fost trimisă la Spitalul de Psihiatrie de la Socola împreună cu 700 de buletine de vot, deși numărul de solicitări de a vota era de 212. În plus, urna a fost trimisă cu un singur membru al secției de votare, și nu cu doi, așa cum preveder legea.


Citiţi mai mult: REFERENDUM. Începutul unei fraude uriașe: 10.800 de voturi la urna mobilă în Olt! - Referendum pentru demiterea preşedintelui 2012 > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/stoluri-de-urne-mobile-zboara-peste-tara-994076.html#ixzz221hLuibj 
EVZ.ro 

Niciun comentariu: