http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

duminică, iulie 29, 2012

REFERENDUM PREZENTA LA VOT Minunile numărătorii lui Dragnea: prezenţa la vot a crescut într-o jumătate de oră de la 5,2% la 9%


REFERENDUM PREZNTA LA VOT Dacă la ora 9.30, RTV transmitea că prezenţa la vot a fost de 5,23%, după doar o jumătatea de oră datele arătau că prezenţa aproape că s-a dublat, ajungând deja la 9,14 procente.
RTV foloseşte datele culese de Liviu Dragnea, care le-a dat ordin preşedinţilor de secţii de votare să-i transmită datele prin sms, deşi obligaţia acestora este să trimită datele la BEC.
REFERENDUM PREZENTA LA VOT A început marea manipulare! Preşedinţii secţiilor de votare îi transmit direct lui Dragnea datele despre participarea la vot. Pe Antena 3 şi RTV, manevra este numită numărătoarea paralelă a PSD. PDL a depus plângere penală împotriva lui Dragnea Liviu Dragnea, coordonatorul campaniei electorale din partea PSD, a replicat că partidul nu culege informaţii despre prezenţa la vot de la preşedinţii de secţii de votare. "Noi primim informaţii de la reprezentanţii noştri, aşa cum şi PDL a primit date în 2009, la prezidenţiale, după acelaşi sistem computerizat, pe care l-am şi prezentat la alegerile locale. Preşedinţii de secţii de vot nu au telefoanele la noi în sistem", a declarat Liviu Dragnea. Coordonatorul campaniei electorale a PSD a menţionat că acest partid primeşte informaţii despre prezenţa la vot din 18.000 de secţii de votare din ţară.
Liderul PSD consideră plângerea penală depusă de PDL şi anunţată public de Cristian Boureanu, este fără substanţă. "Nu mă interesează ce face domnul Boureanu, bate câmpii. Problema este la ei, pentru că PDL-ul, toţi cei care au hotărât să boicoteze referendumul se încadrează în prevederile legilor referendumului ca infracţiune, pentru că acolo scrie clar că împiedicarea prin orice mijloace a unui cetăţean să exercite dreptul la vot se pedepseşte cu închisoare", a declarat Liviu Dragnea.

UPDATE. De la deschiderea urnelor şi până la ora 13.00, au fost înregistrate 177 de incidente electorale, fiind verificate 469 de autovehicule şi legitimate 395 de persoane, conform purtătorului de cuvânt al Ministerului de Interne, informează Mediafax.
UPDATE: Reprezentanţii Biroului Electoral Central (BEC) ne-au declarat că informaţiile despre prezenţa la vot adunate de Liviu Dragnea sunt greşite. "Fiecare partid are reprezentanţi în secţiile electorale şi aceştia transmit cifrele către sediile centrale. De acolo are domnul Dragnea aceste cifre. Preşedinţii de secţii de votare ştiu foarte bine că nu au voie să comunice decât cu birourile electorale judeţene", ne-a declarat un funcţionar din cadrul BEC care a refuzat, totuşi, să-şi precizeze numele.  "Oricum, datele prezentante de PSD nu corespund cu cele centralizate la Biroul Electoral Central", a menţionat reprezentantul BEC.
UPDATE. Coordonatorul campaniei electorale din partea PSD, Liviu Dragnea, a cerut preşedinţilor de secţii de votare să-i transmită, prin sms, la numărul 1855, datele de participare la vot, din oră în oră, spun sursele RL. De acolo ar fi cifrele pe care le rulează Antena 3 şi RTV şi nu dintr-o numărătoare paralelă a PSD, după cum au fost anunţate.
Problema este că demersul lui Dragnea este, cel mai probabil, ilegal. De când dă un lider de partid ordine preşedinţilor de secţii de votare?! Şi din ordinul cui sunt aceştia obligaţi să i se supună?
Consecinţa este că vom avea două seturi de date de prezenţă - cele pe care le va anunţa oficial BEC şi cele pe care le va transmite Liviu Dragnea, din oră în oră, prin mijloacele sale de propagandă. Şi care, evident, pot fi manipulate.
REFERENDUM PREZENŢĂ LA VOT. Potrivit Mediafax, PDL a depus plângere la Parchet împotriva lui Liviu Dragnea, pe motiv că acesta a cerut ilegal ca toţi preşedinţii secţiilor de votare din judeţul Teleorman să îi raporteze din oră în oră prezenţa la vot, a anunţat, duminică, vicepreşedintele PDL Cristian Boureanu.
"Am depus plângere la Parchet pentru domnul Liviu Dragnea. A cerut ilegal domnul Dragnea ca toţi preşedinţii secţiilor de votare care sunt apolitici să-i raporteze abuziv din oră în oră prezenţa la vot în judeţul Teleorman. Acest lucru este ilegal, este abuziv", a spus Boureanu.
El a arătat că Liviu Dragnea face uz de funcţia publică pe care o are, de preşedinte al Consiliului Judeţean, cerându-le preşedinţilor secţiilor de votare să-i raporteze prezenţa la vot.
"Plângerea a fost deja depusă", a precizat Boureanu, citat de Mediafax.
Cristian Boureanu a mai spus că PDL are plângeri făcute pe motiv că există SMS-uri false semnate în numele lui Traian Băsescu şi care îndeamnă cetăţenii să iasă la vot.
"Ceea ce se întâmplă e inadmisibil, avem plângeri făcute pentru că există SMS-uri semnate în numele lui Traian Băsescu, care îndeamnă cetăţenii să iasă la vot, şi noi nu facem acest lucru", a mai spus Boureanu.
El a adăugat că PDL îndeamnă cetăţenii să nu participe la vot.
REFERENDUM FURAT. Plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea, pentru abuz în serviciu. Următorul pe listă, Oprișan?


Pe rolul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a fost înregistrată o plângerea formulată de Partidul Democrat Liberal împotriva lui Liviu Dragnea.
UPDATE: Surse politice demne de toată încrederea spun că o altă plângere penală ar putea fi depusă în scurt timp împotriva lui Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea, pentru implicare în numeroase abuzuri comise la vot în acest județ. 
VOM REVENI. 

Secretarul general al PSD este acuzat de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, abuz în serviciu contra intereselor publice și abuz în serviciu în formă calificată. Dragnea a fost reclamat la procurori deoarece a cerut ca oră de oră să-i fie comunicată prezenţa la vot de către birourilor electorale de pe raza judeţului Teleorman. Pe de o parte, Dragnea este președinte al Consiliului Județean Teleorman, în timp ce, potrivit legii, președinții secțiilor de votare sunt apolitici, de unde rezultă o contradicție.


Reclamat de PDL
Vicepreședintele PDL, Cristian Boureanu adeclarat încă de dimineață că va depune acestă plângere împotriva lui Dragnea. Boureanu a mai precizat că în judeţul Teleorman a fost identificat un cetăţean care a introdus 50 de buletine de vot în urne, iar altul, în judeţul Mehedinţi, cu 21 de buletine de vot.

sursa
Citiţi mai mult: REFERENDUM FURAT. Plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea, pentru abuz în serviciu. Următorul pe listă, Oprișan? - Justiţie > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/liviu-dragnea-cercetat-pentru-abuz-in-serviciu-994100.html#ixzz221ZiZOof 
EVZ.ro 


Niciun comentariu: