http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

duminică, iulie 29, 2012

Serviciile declanseaza razboiul in Piata Universitatii!

http://www.enational.ro/actualitate/serviciile-declanseaza-razboiul-in-piata-universitatii-175384.html/#ixzz21y3zTp75


Desi parea doar o varianta imbratisata de adeptii „teoriei conspiratiei”, ipoteza declansarii unui adevarat razboi civil capata tot mai mult contur.
Proteste Universitatii Diana 0037 resize 300x199 Serviciile declanseaza razboiul in Piata Universitatii!
Care „civili“ vor ocupa primii Piata Universitatii?
Ultimele informatii venite din lumea serviciilor secrete nu fac decat sa intareasca aceste temeri. Mai ales ca duminica seara, de la ora 21.00, membrii tuturor structurilor de informatii au fost mobilizati la Piata Universitatii.
Piata Universitatii Narcis Pop 40 300x201 Serviciile declanseaza razboiul in Piata Universitatii!
Centrul Capitalei poate fi din nou scena unor violente extreme
Iar cele doua tabere distincte de „civili” inarmati vor scoate la inaintare si propriile grupuri de manevra. Ceea ce, pe fondul nervilor deja intinsi la maxim, poate avea consecinte dramatice.
Plimbarica de seara
Ofiterii de informatii ai structurilor recunoscute ca fiind inca loiale presedintelui suspendat Traian Basescu, in frunte cu SPP-ul si Biroul Cercetare-Documentare al Jandarmeriei Romane,  au fost cei care au dat semnalul mobilizarii. Ordinele s-au transmis prin viu grai, cadrele fiind  chemate sa se prezinte musai duminica in Piata Universitatii, la ora 21.00, pentru o „plimbarica de seara”. Anuntul i-a luat prin surprindere pe cei convocati, mai ales ca acestia stiau ca zona respectiva urma sa fie impanzita cu „colegii” de la SRI, a caror misiune era tocmai sa vegheze ca situatia sa nu degenereze. Prinzand de veste de miscarea rivalilor de moarte, conducatorii structurilor care sprijina fatis actualea coalitie guvernamentala, au decis sa contraatace. Astfel ca numerosii „civili” apartinand Ministerului de Interne au fost si ei chemati, tot „pe cont propriu”, sa ocupe aceeasi Piata a Universitatii, tot la noua seara.
Pregatiti pentru orice
Multi dintre membrii acestor structuri speciale au fost colegi in trecut, chiar daca acum au nimerit in tabere rivale. Si sunt prieteni de familie. Asa ca „telefonul fara fir” functioneaza perfect in sistem, iar ei au putut afla ca practic nu este serviciu secret care sa nu-si scoata oamenii in strada duminica seara. Pana si mult mai rezervatele SIE si DGIA vor fi la Universitate. Mai mult, se vorbeste deja de prezenta galeriei steliste, de partea „suspendatilor”, si de cea a dinamovistilor, pe celalalat trotuar, printre „civilii” Ministerului de Interne. Astfel ca, dupa cum recunosc chiar cei din Servicii, „ acolo poate izbucni un razboi civil in orice clipa. Deja si noi suntem cu nervii la pamant, inraiti unii impotriva altora, iar cum vom fi si dotati conform fisei postului, fereasca Dumnezeu de ce poate fi mai rau! Momentul critic nu va fi la incheierea votului, la 23.00, ci atunci cand una dintre tabere va incerca sa ocupe Piata. Pentru ca ori unii, ori altii vor fura cu siguranta startul.”


sursa Cititi mai mult in Ziarul National: http://www.enational.ro/actualitate/serviciile-declanseaza-razboiul-in-piata-universitatii-175384.html/#ixzz21zl7Yjll
Serviciile declanseaza razboiul in Piata Universitatii! 
Niciun comentariu: