http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

joi, iulie 26, 2012

Sute de cadre militare, MINTITE de catre un infractor: MIRCEA DOGARU, cu ajutorul judecatoarei de casa a ex-SPP-istului Dumitru ILIESCU! SCMD a fost constituit prin FALS!

SCMD – Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate - s-a infiintat prin fals, cu sprijinul unei judecatoare care "era obligata" fata de Generalul Dumitru Iliescu, asociatul in afaceri penale al senatorului PSD Catalin VOICU. Despre judecatoare vom vorbi intr-un episod viitor. Acum, insa, dupa ce aducem in fata cititorilor exact textul de Lege (a sindicatelor), punem public trei intrebari lui Mircea DOGARU, penalul care spumega impotriva tuturor celor care-i dezvaluie infractiunile. Asadar, legea sindicatelor (legea nr. 54/2003) spune asa: “Capitolul I - Dispozitii generale Art. 1. (1) Sindicatele, denumite in continuare organizatii sindicale, sunt constituite in scopul apararii drepturilor prevazute in legislatia nationala, in pactele, tratatele si conventiile internationale la care România este parte, precum si in contractele colective de munca si promovarii intereselor profesionale, economice, sociale, culturale si sportive ale membrilor acestora. (2) Organizatiile sindicale sunt independente fata de autoritatile publice, de partidele politice si de patronate. Art. 2. (1) Persoanele incadrate in munca si functionarii publici au dreptul sa constituie organizatii sindicale si sa adere la acestea. Persoanele care exercita potrivit legii o meserie sau o profesiune in mod independent, membrii cooperatori, agricultorii, precum si persoanele in curs de calificare au dreptul, fara nici o ingradire sau autorizare prealabila, sa adere la o organizatie sindicala. (2) Pentru constituirea unei organizatii sindicale este necesar un numar de cel putin 15 persoane din aceeasi ramura sau profesiune, chiar daca isi desfasoara activitatea la angajatori diferiti. (3) Nici o persoana nu poate fi constrânsa sa faca sau sa nu faca parte, sa se retraga sau nu dintr-o organizatie sindicala. (4) O persoana poate face parte in acelasi timp numai dintr-o singura organizatie sindicala”.
 
 
Si acum, intrebarile noastre pentru activistul CC al PCR, tovarasul Mircea DOGARU:
1. Ce contract colectiv de munca aveati cu Armata in momentul infiintarii SCMD? 
2. Membrii fondatori (CARE OR FI, CA NU SE GASESTE NICIUN DOCUMENT CARE SA-I ATESTE!) din ce unitate militara faceau parte, la data infiintarii sindicatului? 
3. Generalul Popescu, Gl.lt. Bahnareanu,Gl.mr. Nastase si Mangu, Gl.bg. Balan, Iepure, Ferariu - de unde au fost disponibilizati???
 
 
Un sfat exploziv pentru “conducerea” unui sindicat ILEGAL: “MINIMA MORALIA”, TOVARASI GENERALI, CARE FACETI DE RUSINE UNIFORMA MILITARA SI GRADUL, PRIN COMPORTAMENTUL PE CARE IL AVETI ALATURI DE CEI CE VA MANIPULEADA, CONFORM CELOR INVATATE LA CPS! Iar pentru Mircea Dogaru: cu cantec inainte mars! La puscarie!
 
 
Simona Ela FICA
http://exploziv-news.ro/special/983-sute-de-cadre-militare-mintite-de-catre-un-infractor-mircea-dogaru-cu-ajutorul-judecatoarei-de-casa-a-ex-spp-istului-dumitru-iliescu-scmd-a-fost-constituit-prin-fals.html

2 comentarii:

Anonim spunea...

Do you people have a facebook fan page? I searched for one on facebook or twitter but could not discover one, I'd really like to become a fan!

valentina ionita spunea...

Hi,
Thank you for the messages. Addresses are required:
http://www.facebook.com/explozivenews

http://www.facebook.com/valentina.ionita
https://twitter.com/valentinaionita