http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

duminică, iulie 29, 2012

Traian Băsescu, către simpatizanții săi: Singurul lucru care ne ajută este statul acasă!Președintele suspendat Traian Băsescu s-a aflat la sediul PDL, unde democrat-liberalii s-au strâns încă de azi-dimineață. Acesta le-a cerut simpatizanților săi să nu meargă la vot, deoarece voturile în favoarea sa nu îi vor fi de ajutor. Democrat-liberalii nu participă nici ei la vot, îndemnându-și electoratul să facă același lucru. La închiderea urnelor, PDL va face însă o numărătoare paralelă.
UPDATE 1. "Foarte important este ca românii să-și exercite dreptul de a nu fi parte a loviturii de stat. Ar fi urât să rămână în istorie că politicienii i-au păcălit să meargă la vot. (...) Nu am emoții pentru că am conștiința împăcată. Mi-am făcut datoria ca președinte. (...) Am o rugăminte la simpatizanții mei : voturile în favoarea mea nu ne ajută. Singurul lucru care ne ajută este statul acasă. Dacă referendumul va fi invalidat, poporul român va fi deasupra celor 256", a declarat Traian Băsescu. Acesta i-a îndemnat pe români să meargă la terasă, lucru pe care îl va face și el împreună cu soția. 
Urmăriți mai jos cele mai importante declarații ale președintelui:
  • Este referendumul lor. Dacă și referendumul tău îl furi ce-ți mai rămâne de furat, țara cu totul?!
  • Despre ziua porților deschise la Vila Dante: Abia acum am înțeles de ce Victor Ponta s-a pretat la acea minciună uriașă că vila era pregătită pentru un viitor fost președinte. E urât și arată cât de josnici sunt oamenii aceștia, care pot merita orice, dar nu merită să conducă România. Toți membrii familiei mele au fost supuși la presiuni, huiduieli și injurii când au intrat și când au plecat din casă (n.r. Vila Dante se află în apropiere de casa în care locuiește președintele suspendat).
  • Nu am emoții pentru că am conștiința împăcată. Referendumul nu este pentru mine, referendumul de azi este pentru România.
  • Dacă referendumul va fi invalidat poporul va fi considerat deasupra celor 256 de parlamentari din punct de vedere al înțelegerii Europei
  • Am o rugăminte pentru simpatizanţii mei: voturile în favoarea mea nu ne ajută, singurul lucru care ne ajută este statul acasă. Niciun simpatizant de-al meu să nu ducă grija procentului meu pentru că azi nu este vorba despre procentele mele.
  • Azi discutăm despre procentele în favoarea sau împotriva României. Dacă referendumul va fi invalidat, poporul român va fi considerat deasupra majorităţii parlamentare din punctul de vedere al înţelegerii Europei. Dacă va fi validat, sigur, asta-i viaţa şi o luăm de la capăt. (...) Azi alegem între o Românie europeană şi o Românie în care politicienii pot face ţăndări statul de drept doar pentru că au majoritatea
Astăzi, Traian Băsescu nu a avut niciun program public. El nu a fost nici la sediul său de campanie și nu a anunțat la ce oră își va exprima votul.
"Am discutat despre fraudele care au loc şi (eu - n.r.) dau interviuri în continuare la presa germană şi altă presă", a spus europarlamentarul Monica Macovei, întrebată ce au discutat democrat-liberalii cu Traian Băsescu. 
Ea a refuzat să precizeze dacă preşedintele Băsescu le-a spus reprezentanţilor PDL dacă va merge sau nu să voteze la referendum.
"Vreau să spun public, preşedintele Traian Băsescu nu a dat şi nici nu va da niciun sms şi niciun email şi niciun mesaj pe telefon pentru a îndemna lumea să se ducă la vot sau să facă orice. PDL nu dă niciun astfel de sms către nimeni. Aceste mesaje sunt mincinoase, otrăvite pentru că sunt date de USL, dar pusă semnătura Traian Băsescu sau PDL", a mai spus Monica Macovei.

sursa
Citiţi mai mult: Traian Băsescu, către simpatizanții săi: Singurul lucru care ne ajută este statul acasă! - Referendum pentru demiterea preşedintelui 2012 > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/traian-basescu-catre-simpatizantii-sai-singurul-lucru-care-ne-ajuta-este-statul-acasa-99410.html#ixzz221f3s8BU 
EVZ.ro 

Niciun comentariu: