http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

vineri, iulie 27, 2012

Victor Ponta ,acuzat de asasinarea procurorului Cristian Panait / versiune aparuta in publicatia germana Frakfurter Allgemeinen Zeitung (FAZ )


sursa

Ziarul german Frakfurter Allgemeinen Zeitung (FAZ) scrie ca premierul roman Victor Ponta

este acuzat ca l-ar fi ucis pe procurorul Cristian Panait, citand-o pe jurnalista Ela Simona 

Fica. 
Concluzia jurnalistei române (cu grad militar) este că Victor Ponta a fost interesat de înlăturarea procurorului Cristian Panait şi că ulterior a fost răsplătit de PSD, cariera sa avansând.Jurnalista îl acuză pe Victor Ponta că „l-a împins pe fereastră” pe Cristian Panait.


Procurorul Cristian Panait a decedat în 2002, la vârsta de 29 de ani, după ce a căzut de la fereastra apartamentului din Bucureşti în care locuia.
Ziarul german relevă că în acea perioadă procurorul Cristian Panait investiga un scandal de corupţie în care erau implicaţi oameni din anturajul liderului de atunci al PSD, Adrian Năstase.
Căderea fatală de la etaj, în seara zilei de 10 aprilie 2002, s-a întâmplat la scurt timp după ce Cristian Panait a fost vizitat la domiciliu de colegul său Victor Ponta, cu care ar fi avut un conflict din cauza viziunilor opuse în privinţa dosarului.
La autopsie au fost găsite urme de droguri în corpul lui Cristian Panait. Iniţial, a fost deschis un dosar conform căruia procurorul Victor Ponta era suspectat de asasinarea procurorului Cristian Panait. La scurt timp, însă, a fost avansată versiunea oficială conform căreia procurorul s-ar fi sinucis, scrie ziarul german.Procurorul care investiga decesul lui Cristian Panait a fost lovit mortal de o maşină.

Accesand linkurile urmatoare  puteti citi articolul aparut astazi in ziarul german cat si 

materialele , investigatiile Elei Simona Fica in legatura cu acest caz direct pe site-ul personal. 


"AZI , 27 IULIE 2012 , DUPA 10 ANI DE CAND L-A ASASINAT PE CRISTI PANAIT (CEL CE 

ERA CEL MAI BUN PROCUROR AL ROMANIEI, SI CADRU UNIVERSITAR PE DEASUPRA , LA 

DOAR 29 DE ANI !) , DECLAR DECESUL POLITIC SI SOCIAL AL ASASINULUI ! L-AM

 TERMINAT , SI I-AM CANTAT , DIN GERMANIA , PROHODUL ! ESTI MORT , PONTA ! ESTI 

MAI MORT DECAT CRISTI ! O SA REIAU DE UN MILION DE ORI ACEST LINK PENTRU CA 

EL INSEAMNA MOARTEA UNEI EPOCI A CRIMELOR , SI INCEPEREA ADEVARATEI 

DEMOCRATII IN ROMANIA ! AJUNGE !" ,scrie Ela Simona Fica pe pagina personala de 

Facebook. 


Tot astazi pe pagina personala de Facebook a jurnalistei Ela Simona Fica apare si urmatorul mesaj absolut cutremurator. "" AM PLECAT , IN 2009 , LA DRUM SINGURA IMPOTRIVA LUI PONTA , CU TALPILE RANITE , MAINILE GOALE SI IN DESAGA DOAR CU DOSARUL ASASINARII PROCURORULUI PANAIT ! ACUM , SUNTEM 2000 ! 2000 DE ROMANI CE MI S-AU ALATURAT DIN MERS , CU INCREDERE ( IN TIMP CE OAMENI CE-AR FI TREBUIT SA-MI STEA ALATURI , PRIN FIREA LUCRURILOR , MI-AU VANDUT VIATA PE MAI PUTIN DE 30 DE ARGINTI ) ! SUNTEM ACUM 2001 DE ROMANI CARE STIM SA SPUNEM UN " NU ! " HOTARAT CRIMELOR POLITICE INFAPTUITE DE CATRE CEI CARE AU PUS DIN NOU MANA PE PUTERE , PRIN LOVITURI DE STAT PENTRU CARE ISTORIA II VA JUDECA PRIN ARUNCARE LA GHENA , DEFINITIV ! FARA SPRIJINUL , IUBIREA , LOIALITATEA , INCREDEREA SI PRIETENIA VOASTRA , EU , AL 2001-LEA ROMAN , N-AS MAI FI EXISTAT , IAR ZIARUL GERMAN FRANFFURTE ALLEGEMEINE ZEITUNG N-AR FI AFLAT NICIODATA CA ASASINATUL E IMPORTANT IN CAZUL PONTA , NU PLAGIATUL ! M-ATI AJUTAT SA IMI DESFASOR MISIUNEA SI SA-MI FAC DATORIA IN CONDITII DE SIGURANTA ! MI-ATI DAT FORTA SI DETERMINARE ! MI-ATI REDAT CEEA CE O HAITA DIN PSD IMI LUASE : DREPTUL DE A VORBI , DREPTUL LA IMAGINE , DREPTUL LA PROFESIA MEA , DREPTUL LA DEMNITATEA MEA DE FOST OFITER , DE ACTUAL JURNALIST , DE OM , DE MAMA SI DE FEMEIE ! SUNT RANI CARE NU MI SE VOR MAI VINDECA VREODATA , PENTRU CA BILANTUL PIERDERILOR MELE E URIAS , DAR SUNT SI RANI PE CARE VOI MI LE-ATI VINDECAT ! RECUNOSC CA SUNT FOARTE OBOSITA , RECUNOSC CA SUB MASCA DURITATII MELE , ACUM PLANG , DAR PENTRU PRIMA OARA O FAC DE BUCURIE ! JURNALISTUL VA IMBRATISEAZA SI VA MULTUMESTE CA I-ATI FACUT AUZITA VOCEA PESTE TOT ! OFITERUL IA POZITIE DE DREPTI IN FATA VOASTRA SI VA SPUNE : " PERMITETI-MI SA RAPORTEZ : MISIUNEA A FOST INDEPLINITA ! " . AM DESCHIS USA CATRE DREPTATE , II VOI LASA PE COLEGII MEI DIN PRESA SA CONTINUE DRUMUL CATRE ADEVAR ! O VOR FACE FARA EFORTURI DUREROASE DACA VOR INTELEGE CEEA CE DEMULT NU-SI MAI AMINTESC : CA JURNALISMUL ESTE O MESERIE CU ADEVARAT NOBILA SI NU SE VINDE , NU SE CUMPARA , NU SE NEGOCIAZA ! ASTEA FIIND ZISE , MA VOI RETRAGE DIN NOU ACUM IN COLTUL MEU DE JURNALIST MARUNT , INTR-O TARA DE MOGULI ! NU AM ALT DAR SA VA LAS DECAT PE MINE INSAMI , SI , DE DATA ASTA , NU O SIMPLA POZA DE PROFIL . SI SA STITI CA VA IUBESC FOARTE , FOARTE MULT !""


Curajul acestei tinere jurnaliste este uluitor si o sa-mi permit sa mai adaug un mesaj scris de Ela pe pagina personala de Facebook "" AZI , 24 IULIE 2012 , LA ORA 16 , CEI TREI PRIETENI MEI DEOSEBITI , SI-AU GASIT LINISTEA ! SI EU ! PRIVITI-I PE ACESTI TINERI SPECIALI ! AU FOST ASASINATI DE MAFIA PSD ! I-AM RAZBUNAT AZI ! CUM ? VETI VEDEA , IN ZILELE URMATOARE ! ODIHNITI-VA IN PACE , FRUMOSII SI CURAJOSII MEI ! VA MULTUMESC PENTRU TOT CEEA CE M-ATI INVATAT ! MI-ATI LIPSIT ATAT DE MULT , MEREU IMI VETI LIPSI ! PANA NE VOM REINTALNI , SA MA IERTATI CA A DURAT ATAT DE MULT PANA S-A FACUT LUMINA ! DE AZI , LUMINA ASTA NU SE MAI STINGE , CRISTI ! LUMINITA , SORIN , AZI ATI SALVAT ROMANIA !""

                                         PANAIT si ȘEGA (procurori) si CRIVĂȚ (ofițer SRI) = ASASINATI !

                                       FotografieFotografieFotografie
           

sursa

Niciun comentariu: