http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

duminică, iulie 29, 2012

Victor Ponta îl atenționează pe Viktor Orban : "Să nu mai intervină în viața politică din România"


Lui Victoras Ponta  i s-a urcat puterea la cap de cand s-a cocotat la varful Palatului Victoria prin lovitura de stat pusa la cale cu mult timp in urma. Nu a fost de ajuns ca a destabilizat tara, a decapitat cei trei oameni importanti ai statului, a adus tara intr-un declin sfasietor, bani cheltuiti pe un referendum inutil,ne-a adus prejudicii din toate punctele de vedere pe plan extern, astazi iese ca un... si face declaratii impotriva premierului maghiar... Pana unde vrea sa ne duca acest domn ,daca mai merita sa fie numit domn... M-am gandit mai bine si o sa-i spun TOVARASUL RUSOFIL Ponta Victor...

In cel mai bolsevic stil, usel-istii vor sa-si construiasca viitorul pe o mare minciuna. Raspandesc peste tot mesaje otravite, cum ca PDL ar chema oamenii la vot. NU ESTE ADEVĂRAT! Continuam sa rugam pe cetatenii romani sa nu cautioneze cu votul lor, cu vointa lor libera, lovitura de stat use-lista si scoaterea tarii din Europa! Nu mai au resurse si apeleaza la atragerea celor care nu cred in ei, camuflandu-si identitatea reala. Josnic!


Premierul Victor Orban a declarat, duminică, că și-a făcut datoria și l-a avertizat pe premierul ungar, Viktor Orban, să nu mai intervină în viața politică din România, considerând că românii sunt capabili să-și decidă singuri viitorul, arată Mediafax.

"Eu mi-am făcut datoria ca prim-ministru al României să-l atenţionez pe primul-ministru al Ungariei să nu mai intervină în viaţa politică a României, pentru că am văzut locuitorii din Harghita şi Covasna îl ascultă pe premierul Orban, însă suntem în România şi vreau ca românii să-şi decidă singuri soarta dinolo de persoane fie din România, fie din alte ţări, care vor răul României", a spus Ponta.

Șeful Guvernului s-a arătat revoltat de apelul lui Orban, vizavi de cetățenii români de origine maghiară, ca aceștia să nu se prezinte la votul de la referendum.

"Sunt foarte revoltat de faptul că primul-ministru al Ungariei, domnul Orban, îndeamnă cetăţenii români de etnie maghiară să nu vină la vot. Eu, dimpotrivă, le spun românilor să nu-l asculte pe domnul Orban şi nici pe prietenii domnului Viktor Orban, să vină să-şi decidă singuri soarta, pentru că România este şi rămâne o ţară democratică dacă oamenii pot vota şi-şi pot decide soarta, iar România este un stat de drept dacă recunoaştem cu toţii rezultatele, aşa încât sunt foarte optimist că românii îşi decid singuri viitorul în această zi", a conchis Victor Ponta.
sursa EVZ.ro

Niciun comentariu: