http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

miercuri, august 22, 2012

Crin Antonescu: Vom continua lupta, nu conteaza daca leul se va deprecia


Posibilitatea ca leul sa continue sa scada in cazul in care USL si Traian Basescu nu vor putea sa se aseze la dialog nu pare sa il sperie pe presedintele interimar, Crin Antonescu.
Acesta considera ca lupta politica impotriva lui Traian Basescu trebuie sa continue, indiferent de evolutia pe care o va avea moneda nationala.
“Niciodata nu va fi convingator argumentul: taci, inghite, nu-ti exprima vointa, ca scade leul. Nu ma intereseaza nici declaratiile lui Mugur Isarescu, Romania e un stat democratic. Vom continua lupta cu Basescu cu toate armele democratice si legale”, a spus Crin Antonescu.
Economie
Mai mult, Antonescu a respins marti ideea ca economia Romaniei a avut de suferit din cauza procedurii de suspendare a presedintelui Traian Basescu, spunand ca “economia a fost pusa pe butuci de guvernarile de sub Basescu”.
Totusi, toate cifrele arata exact opusul celor spuse de Antonescu. De exemplu, leul s-a depreciat masiv in ultimele saptamani, de cand USL e la guvernare si de cand a fost instituita procedura de suspendare a lui Traian Basescu.
Inaintea acestei guvernari, leul a fost stabil, pe o perioada de peste trei ani.


SURSA http://www.econtext.ro

Niciun comentariu: