http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

marți, august 21, 2012

Judecătorul Tudorel Toader, prietenul deputatului PNL, Relu Fenechiu, este magistratul care a pus la cale strategia USL de tergiversare a unei decizii a Curţii Constituţionale în problema referendumului. Judecătorul a scos tot felul de chichiţe avocăţeşti pentru a amâna o decizie îm această chestiune vitală pentru întreaga ţară.


Judecătorul Tudorel Toader, un apropiat al liderului PNL Relu Fenechiu, trebuie să ia o decizie apolitică
Tudorel Toader este primul judecător care a părăsit astăzi sediul CCR, imediat după anunţul de invalidare a Referendumului. Marea tergiversare de la Curtea Constituţională a început la data de 1 august, atunci când Curtea Constituţională a luat în discuţie contestaţiile USL. Discuţiile au fost amânate pentru a doua zi.
Preşedintele CCR, Augustin Zegrean a anunţat că au fost cerute infomaţii de la MAI şi INS, privind listele electorale. Tot atunci, CCR a emis două adrese contradictorii, una către MAI în care cerea actualizarea listelor electorale şi una către mass-media, în care se arăta că a cerut listele electorale actualizate până pe 10 iulie, conform legii. Confuzia este întreţinută până pe 6 august, atunci când CCR a clarificat situaţia, menţionând că au cerut listele electorale în baza cărora s-a organizat referendumul.

Magistraţii care au modificat deciziile
Potrivit unor surse judiciare, doi judecătorii constituționali, Acsinte Gaspar şi Tudorel Toader, ar fi modificat decizia Curții privind listele electorale, nicidecum un magistrat asistent, așa cum s-a vehiculat inițial. Procurorii verifică cele două adrese contradictorii transmise de CCR către Guvern. După patru zile, Curtea Constituţională a revenit cu o adresă către Guvern în care precizează că a solicitat listele electorale permanente şi listele în baza cărora s-a organizat consultarea populară din 29 iulie. Astfel, s-ar fi cerut Guvernului ”actualizarea listelor” de alegători şi ”nu listele electorale permanente actualizate”. În urma revenirii Curţii către Guvern pentru îndreptarea erorii, Monitorul Oficial a refuzat publicarea eratei.
Fraudele de alegători de la ministerul de interne
Ministerul de Interne a transmis, la 1 august, că sunt 18,2 milioane de persoane pe listele permanente, prin adresa semnată de ministrul Administraţiei, Victor Paul Dobre. La 2 august, ministrul declară că nu-şi mai asumă veridicitatea numărului de votanţi. În acel moment, parchetul a început ancheta în dosarul „Referendumul fraudat”.
Avocatul prefectului acuzat de corupţie
Magistratul a fost avocatul fostului prefect PNL de Iaşi, Radu Prisecaru, condamnat la închisoare cu executare pentru fapte de corupţie. În 2009, judecătorul a fost fotografiat când a venit la o petrecere organizată de deputatul PNL Relu Fenechiu.
Deputata PNL Alina Gorghiu, doctoranda judecătorului
Printre doctoranziii pe care au fost îndrumaţi de Tudorel Toader a fost deputatul PNL Alina Goghiu. Alina Gorghiu a susţinut, în ianuarie 2012, teza de doctorat „Infracţiuni contra drepturilor electorale”, conducător ştiinţific Tudorel Toader. Parlamentarul este secretar al Comisiei juridice, de disciplină şi imunităţi.


Citiţi mai mult: Judecătorul Tudorel Toader, strategul USL care a amânat decizia de la Curtea Constituţională - Justiţie > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/Judectorul-Tudorel-Toader-strategul-USL-care-a-amnat-decizia-de-la-Curtea-Constituiona-997342.html#ixzz24B0NTtXB 
EVZ.ro 
 

Niciun comentariu: