http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

vineri, august 24, 2012

O alta incercare...„Doamne, dă-mi să lupt!”

Am iubit pătimirea, fiindcă minunat curăţeşte sufletul!”, spunea Sfantul Luca, Arhiepiscopul Crimeei.


Problemele au reaparut ...Astmul si problemele pulmonare mai vechi mi-au dat batai de cap pe caldurile acestea...Mi-a fost cumplit de rau si am ajuns de urgenta la spital. Aici ... surpriza... Pe fondul bolii si a perioadei mari de citostatice am fost diagnosticata cu fibroza pulmonara si insuficienta respiratorie... Fiind dependenta acum de aparatul de oxigen , am obtinut o decizie prin Casa de Sanatate pentru a putea inchiria la domiciliu un concentrator de oxigen si astfel imi fac tratamentul acasa .
Inainte a ma conecta la concentratorul de oxigen trebuie sa-mi masor saturatia  de oxigen din sange, mai precis se poate afla cat oxigen se transmite prin plaman in sange, determinarea facandu-se instantaneu.


Pentru cei care nu stiu viaţa mi s-a schimbat complet din anul 2005 . Totul a fost frumos pana cand am aflat de bolile cumplite cu care am fost diagnosticata -  un cumul de boli de colagen ( autoimune) - vasculita sistemica cu multiple afectari, sindrom Overlap, boala mixta de tesut conjuctiv s.a.m.d  Am fost foarte furioasa , am plâns  mult, necazurile au tot venit, dar cu timpul am inceput sa ma obisnuiesc cu boala, cu problemele , cu noul stil de viata  reusind totodata  sa-mi impun un  nou mod de a trai si de a gandi...

Chiar daca nu am mai avut  de atunci acele satisfactii lumesti si am  stat mai tot timpul prin spitale, pentru analize, consultatii, tratamente  cu citostatice, perfuzii, acum sunt multumita ca  astfel L-am cunoscut pe Dumnezeu  .  Mereu am sustinut in aceasta perioada ca nimic nu este intamplator,iar mie mi s-a oferit sansa de a trai din nou cu un singur scop, acela de a-mi intoarce fata mai mult catre  Dumnezeu. 

Ma rog la Maica Domnului , la toti Sfintii si la toate Puterile Ceresti ,dar parca pe anumiti Sfinti ii simt ca ma ocrotesc si imi calauzesc pasii, ii simt in permanenta aproape de mine si stiu ca se roaga pentru mine - pe Sfantul Nectarie, Cuvioasa Parascheva, Sfantul Nicolae, Sfantul Pantelimon, Sfintii Doctori fara-de-arginti ,Sfantul Ioan Maximovici, Sfantul Ioan Botezatorul, Sfantul Haralambie,Sfanta Filofteia, Sfantul Mina,Sfantul Dimitrie Basarabov si, mai ales, sfantul meu ocrotitor, Sfantul Ioan Rusu.

Boala am primit-o ca pe o dovada a dragostei lui Dumnezeu, ca pe  un dar Divin  si, de aceea, gandurile mele se indreapta  catre Mantuitorul Hristos si cum   sa  implineasca  voia Sa cea sfanta. 

Primul lucru pe care l-am facut in momentul in care am inceput sa lupt mai serios cu boala si am fost intoarsa in aceasta lume a fost sa ma spovedesc si sa primesc sfanta taina a euharistiei. De atunci la 40 de zile si in posturile de peste an urmez cu sfintenie aceste taine.

Am invatat ca trebuie sa ne detasam de gandurile rele , sa lasam deoparte toate supararile , neajunsurile,conflictele . Viata este scurta si trebuie sa o pretuim ca atare , trebuie  sa invatam sa realizam cat de importanta este trecerea noastra prin aceasta lume si ca orice facem,spunem,gandim va conta la Judecata de Apoi. 

Pentru a multumi intr-un fel pentru tot ajutorul Divin primit am creat si administrez in acelasi timp  blogurile pentru doua biserici de suflet  la care obisnuiesc sa merg la Sfintele Slujbe. O sa scriu linkurile sa intrati  ori de cate ori  doriti putina hrana spirituala pentru sufletelele voastre. 

http://nastereasfantuluiioanbotezatorul.blogspot.ro/

http://parohiasfantulharalambieconstanta.blogspot.ro/


Nadajduiti intotdeauna la Dumnezeu, nu va pierdeti niciodata speranta,credinta si optimismul . Doamne ajuta!


Niciun comentariu: