http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

marți, august 21, 2012

Preşedintele interimar Crin Antonescu a anunţat o conferinţă de presă. Sunt primele declaraţii oficiale ale lui Antonescu, după pronunţarea deciziei CCR, de a declara invalid referendumul din 29 iulie. Urmarea imediată a acestei decizii este că Traian Băsescu revina la Cotroceni, în calitate de preşedinte al României. Citiţi mai mult: REFERENDUMUL, INVALIDAT. Crin Antonescu, primele declaraţii la 14,30Crin Antonescu s-a răzgândit: Nu se mai retrage din politică. "Nu pot să fug" (VIDEO)

Crin Antonescu a declarat, marți, după ce Curtea Constituțională a invalidat referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu, că nu va pleca din viața politică, deși, înainte de vot, acesta a promis că dacă președintele nu va fi demis, se va retrage din viața politică.

Acesta a invocat poporul, spunând că pentru cei care au votat pentru demiterea lui Băsescu nu poate să fugă și că trebuie să își reia activitatea politică.

"Da, am spus limpede în Parlamentul României că dacă Traian Băsescu nu va fi demis, mă voi retrage definitiv din politică. Astăzi spun foarte clar, nu mă retrag din politică pentru că Traian Băsescu a fost demis pe fond", a spus Antonescu.

Amintim că pe data de 6 iulie, Crin Antonescu a declarat, în Plenul Parlamentului, că se va retrage din viața politică dacă președintele Traian Băsescu nu va fi demis din funcție.

Detalii http://www.b1.ro/stiri/politica/crin-antonescu-s-a-razgandit-nu-se-mai-retrage-din-politica-nu-pot-sa-fug-video-35736.html

http://www.evz.ro/detalii/stiri/REFERENDUMUL-INVALIDAT-Crin-Antonescu-primele-declaraii-LIVE-TEXT-997338-1.html

http://www.evz.ro/detalii/stiri/crin-antonescu-s-a-razgandit-privind-retragerea-din-politica-nu-mai-sunt-legat-de-niciun-993661.html


Declaraţia de presă a lui Crin Antonescu este cu atât mai aşteptată cu cât liderul politic a declarat, în urmă cu aproape câteva săptămâni, că se va retrage din politică în cazul unei victorii atribuite lui Traian Băsescu: "Demisionez dacă Băsescu rămâne preşedinte", declara Antonescu la o emisiune TV, pe 26 iulie.

"Am spus pur şi simplu domnului Băsescu că înţeleg că după referendumul acesta nu o să mai fim împreună, ori pleacă dânsul ori plec eu (…). Când am văzut, totuşi, cât de mult sunt interesaţi partiazanii domnului Băsescu, parcă mai mult chiar decât de ramânerea domniei sale, dacă plec eu, dar nu cumva mă răzgândesc eu, sigur că am avut un sentiment ambivalent, pe de o parte o pornire să rămân, că văd că asta le place şi vreau şi eu să le fac anumite bucurii, dar, după aceea, chiar după introducerea condiţiei de cvorum, am spus, da, chiar şi aşa, e în regulă, dacă nu se strâng 9 milioane de oameni să se pronunţe asupra acestei chestiuni sau dacă ia mai multe voturi Traian Băsescu, am plecat şi mă duc învârtindu-mă", declara Crin Antonescu.
Şedinţa istorică desfăşurată astăzi, la CCR, a început la ora 10.00 şi a durat aproximativ două ore. La finalul acesteia, 6 din 9 judecători au ajuns la concluzia că referendumul desfăşurat pe 29 iulie, de demitere a preşedintelui Traian Băsescu, este invalid, întrucât nu s-a întrunit cvorumul necesar din rândul electoratului.

CCR a mai precizat că referendumul s-a desfăşurat corect.


Citiţi mai mult: REFERENDUMUL, INVALIDAT. Crin Antonescu, primele declaraţii | LIVE TEXT - Referendum pentru demiterea preşedintelui 2012 > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/REFERENDUM-INVALIDAT-Crin-Antonescu-declaraii-997338.html#ixzz24AyKkFqb 
EVZ.ro 
Niciun comentariu: