http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

marți, februarie 05, 2013

File de Păstrăv la cuptor cu legume şi caşcaval

Pastravul este un peste gras, de apa dulce, foarte iubit pentru carnea alba, fina, frageda si gustoasa.



4 buc. file pastrav
un amestec de condimente din sare, piper negru macinat,coriandru macinat, boia de ardei dulce si patrunjel uscat macinat
o ceapa rosie mare taiata rondele
150 g cascaval ras sau taiat cubulete
2 lamai potrivit de mici decojite si taiate rondele
o rosie mare taiata rondele
o legatura mica patrunjel
50 ml vin alb
ulei de masline



Se spala bine pastravii si se sterg prin tamponare cu prosoape de hartie. Se ung cu ulei de masline si se "tavalesc" prin condimente pe ambele parti.


Se unge un vas termorezistent cu ulei de masline, se aseaza rondelele de ceapa rosie si cele de lamaie.


Pe acest "pat" se aseaza bucatile de peste,apoi rondele de rosie si cateva feliute de lamaie. Se introduce tava in cuptorul incins in prealabil pentru 20 de minute, dupa care se va stropi cu 50 ml vin alb, se presara cascavalul ras sau taiat cubulete si se reintroduce tava la cuptor pentru gratinare. La servire se va presara patrunjel tocat .





Niciun comentariu: