http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

joi, februarie 07, 2013

File de pastrav pane cu cartofi si rondele de ceapa pane




4 buc. file pastrav
3 oua
o ceapa uscata alba
o ceapa uscata rosie
6 rosii cherry
7 cartofiori
100 ml lapte(se pastreaza cateva linguri pentru peste)
sare
piper negru macinat
coriandru macinat
cimbru macinat
boia de ardei dulce
o ceapa rosie mare
unt
ulei extravirgin
faina, pesmet


Pentru gatit am folosit  tigaia dry cooker...

Se spala fileurile de peste si se sterg prin tamponare cu prosoape de hartie. Se  ung cu ulei de masline , se trec  prin faina amestecata cu pesmet, prin ou batut , din nou prin amestecul de faina si pesmet. 


Se rumenesc pe ambele parti in 3 linguri ulei de masline si un cubulet de unt.In oul batut adaugam sare, piper macinat, coriandru,un praf de boia de ardei dulce si putin lapte... 



Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie rondele subtiri. In tigaia incinsa se pun 2 linguri ulei de masline si un cubulet de unt.Dupa topirea untului se adauga cartofii, se amesteca usor, se adauga sare, piper macinat ,cimbru , un praf de boia dulce de ardei, se acopera si se lasa la inabusit.



Se bat doua oua cu piper,cimbru, boia dulce de ardei dupa gust.
Cepele se curata de coaja, se spala ,se taie bucati (rondele) intregi mai groase. Se trec prin lapte, se lasa la zvantat , dupa care fiecare bucata intreaga se desface in  rondele individuale. Se trec prin amestecul de faina si pesmet, ou  batut , din nou prin amestecul de faina si pesmet si se prajesc pe ambele parti in putin ulei de masline. Dupa prajire se scot pe un prosop de hartie pentru indepartarea surplusului de ulei.



Rosiile spalate si sterse se pun in tigaia incinsa la copt.Peste rosii se presara sare.




Niciun comentariu: