http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

miercuri, noiembrie 06, 2013

I-au VĂZUT. Câţi ÎNGERI EXISTĂ în jurul NOSTRU ...


Există nouă tipuri diferite. Alteori îşi fac simţită prezenţa ca o mângâiere, dar sunt nevăzuţi. Oare?


Potrivit Live Science, Biserica Catolică „a făcut un efort considerabil pentru a descrie şi realiza o ierarhie a îngerilor”.

O experienţă personală

Astfel, există nouă tipuri diferite de îngeri, printre care serafimi, heruvimi sau arhangheli. Şi există, oficial, un număr de 496.000 de ingeri.
Îngerii apar oamenilor în timpuri de nevoie, alteori îşi fac simţită prezenţa ca o mângâiere, dar sunt nevăzuţi, după cum nota Live Science. Care mai adaugă că „au apărut speculaţii teologice de-a lungul secolelor despre îngeri, dar nimeni nu ştie dacă aceştia există cu adevărat, în afara legendelor”. Un sondaj efectuat de Baylor Religion în 2007 evidenţia faptul că 57% dintre catolici, 81% dintre protestanţii de culoare, 66% dintre protestanţii evanghelici şi 10% dintre evrei au spus că au avut o experienţă personală cu un înger păzitor.
Un sondaj realizat în SUA în anii 90 a evidenţiat faptul că 69% din populaţie crede în îngeri şi au afirmat că "au văzut îngeri". 
Potrivit specialiştilor, aceasta înseamnă că 81.000.000 de persoane care trăiesc în SUA au întâlnit un înger...

sursa evz.ro

Niciun comentariu: