http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

sâmbătă, noiembrie 30, 2013

La multi si binecuvantati ani tuturor celor care isi sarbatoresc onomastica de Sf.Ap.Andrei ! Să aveţi parte numai de împliniri, multă sănătate, iar Dumnezeu prin mijlocirea Sf. Ap. Andrei, să vă călăuzească ! Să purtaţi numele sfântului cu dragoste şi demnitate!
O, mărite Sfinte Apostol Andrei, tu ai fost primul care l-ai recunoscut si urmat pe Mielul lui Dumnezeu. Împreună cu prietenul tău Sfântul Ioan ai rămas cu Iisus din acea zi pentru toată viata, si acum în vesnicie.
Precum l-ai condus pe fratele tău, Sfântul Petru, la Domnul Iisus si multi altii dupa aceea, condu-ne si pe noi, fie că-ţi purtăm numele sau nu, spre El. Ajută-ne să învătăm lectia Crucii si să purtăm crucea zilnică cu resemnare, ca ea să ne ducă la Domnul si Mantuitorul nostru. Amin.


2 comentarii:

Andreea spunea...

Multumesc pentru urare! La Multi Ani si tie! A fost o zii minunata ieri! Cel mai frumos este cand ai in jurul tau toata familia si persoanele dragi! Asta este cea mai reusita si mai speciala zi de onomastica!

valentina ionita spunea...

Cu mult drag! Doamne ajuta! Ce este mai frumos decat sa ii ai aproape pe cei dragi!!!