http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

miercuri, noiembrie 27, 2013

Negresa glazurata de post preparata la Philips multicooker



Ingrediente 

200 g faina
un varf de cutit de sare
o lingura rasa bicarbonat
100 g zahar
un plic zahar vanilat
100 g miez de nuca
3-4 linguri cu varf cacao
3 linguri gem de gutui cu nuca
200 ml apa
50 ml ulei
esenta de rom si de portocala dupa gust
70 g ciocolata  de post
(puteti adauga in compozitie  la alegere miez de nuca, alune , stafide, nuca de cocos )

Glazura 

100 g ciocolata de post
2 linguri de cafea preparata

Amestecam faina, zahar, nuca, bicarbonatul, cacaoa si  sarea.Peste amestecul rezultat  turnam apa, uleiul, esente dupa gust si gemul . Incorporam ciocolata topita la bain marie cu 2 linguri de apa si amestecam pana se omogenizeaza compozitia.
Turnam compozitia in vasul de gatit uns cu ulei si setam programul pentru 45 de minute BAKE pentru coacere.  
Asteptam sa se raceasca , aranjam  glazura, o portionam dupa preferinta  si presaram nuca dupa gust.

Ciocolata se rupe in bucati , se amesteca cu cafeaua si se topeste  la bain marie .Se foloseste dupa ce s-a racit.













Niciun comentariu: