http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

joi, noiembrie 14, 2013

O altfel de ...Budinca de cartofi pregatita la Philips Multicooker

Zilele trecute nu stiam ce sa pregatesc pentru cina... ma gandeam, ma uitam prin frigider si asa am incropit imediat cu partenerul meu Philips Multicooker o bunatate de budinca de cartofi...



Ingrediente
                                
4 cartofi
3 felii sunca de Praga
un carnacior facut la gratar
o rosie
jum.ardei gras
4 fire de ceapa verde
branza,cascaval dupa gust
cateva linguri de smantana
cca 200 ml iaurt
2 oua
sare,piper,busuioc,cimbru,nucsoara

Mod de preparare
Cartofii se curata, se spala , se taie rondele mai subtiri.Daca doriti puteti folosi si cartofi fierti sau semi-fierti pentru scurtarea timpului de pregatire, dar eu  am preferat varianta cu cartofii cruzi, toata treaba         facand-o Philips Multicooker . A iesit ceva delicios , nici nu stiu cand a disparut...
 Sunca, carnaciorul, ceapa, rosiile, ardeiul se taie marunt si se amesteca cu branza rasa si cubulete  de cascaval dupa gust.
Separat ouale se bat si se amesteca cu smantana si cu iaurtul.
Se unge vasul cu unt sau cu ulei, se aseaza concomitent un strat de cartofi, un strat de compozitie.Ultimul strat va fi de cartofi .Deasupra se toarna ouale batute cu smantana si iaurt. Se programeaza aparatul la  40-50 de minute STEW (in functie de marimea si grosimea cartofului), apoi 30 minute 160 grade BAKE.Spre sfarsit se pun bucatele de cascaval deasupra pentru gratinare.








Niciun comentariu: