http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

luni, noiembrie 18, 2013

SALATĂ BOEUF CU CARNE DE VIŢEL - PHILIPS MULTICOOKER
Ingrediente

400 g carne de viţel, 12 cartofi potriviţi, 3 morcovi, o albitură, o ţelină mică, 300 g mazăre fiartă, castraveţi muraţi şi gogoşari în oţet după gust, sare, piper, cimbru, o lingură muştar, maioneză după gust.
Mod de preparare

Legumele se curată, se spală şi se fierb împreună cu carnea. Cartofii se pun în vasul de gătit întregi deoarece fierb mai repede, iar morcovul, albitura şi ţelina se taie bucăţi. Carnea se spală, se scurge de apă şi se taie bucăţi mici. Se toarnă apă până la jumătatea vasului, urmând să mai completaţi pe parcursul fierberii. Programaţi 15 minute BOIL, după care fixaţi 40 de minute STEW.
După terminarea programului, legumele şi carnea se scot, se scurg de apă şi se lasă la răcit. Eu obişnuiesc  să dau legumele pe razătoarea mare, se adaugă murăturile tocate, carnea tăiată mărunt.

Se pun într-un castron și se amestecă cu mazărea, maioneza, muștarul, sarea, cimbrul și piperul, după gust.
Niciun comentariu: