http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

marți, decembrie 31, 2013

REVELIONUL ŞI TRECEREA DINTRE ANI LA BISERICA...

Se știe că revelionul și noaptea dintre ani, este prilejul unui și lung de distracții – de cele mai multe ori zgomotoase și cu multă agitație. Unii preferă să întâmpine noul an la local, alții în club sau chiar în piața din mijlocul orașului. Cu toate acestea, mai există și unii oameni care preferă liniștea unei biserici în locul gălăgiei de afară.
Astfel, ultima zi din an, va fi marcată de o parte a credincioşilor ortodocşi în liniștea bisericii şi în rugăciune. Voi merge ca în ultimii ani la Biserica Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul din Constanţa. 

Prin aceasta, vreau să se înţeleagă  că toată iubirea, credinţa şi mărirea pentru Dumnezeu creşte numai dacă noi îi dăm voie, deschizându-ne porţile sufletului ca dragostea cea pură şi imensă a Tatălui Ceresc să pătrundă în sufletul nostru şi în toate mădularele trupului.


Doamne Ajută! LA MULŢI ANI !

Niciun comentariu: