http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

luni, decembrie 16, 2013

Rugăciunea care a emoţionat o ţară-ntreagă: Monica Pirlici, la „Moldova are Talent”


Monica avea un 1 an şi 3 luni când mama a lăsat-o în grija unei mătuşi şi a plecat în Elveţia, unde şi-a întemeiat o nouă familie. Cele trei fetiţe părăsite au rămas în grija tatălui. Acum, Monica are 10 ani şi a participat la „Moldova are talent“ la iniţiativa tatălui.  Dacă va reuşi să ia premiul mare, din banii câştigaţi doreşte să facă reparaţie în camera ei şi să-şi cumpere o vioară. Întrebată la ce visează, Monica a zis că-şi doreşte o familie fericită şi unită, în care să fie înţelegere, comunicare şi relaţii puternice.


Juriul și spectatorii de la concursul Moldova are Talent au rămas impresionați de rugăciunea emoționantă pe care o fetiță a rostit-o din toată inima. Cu o voce venită parcă din inimă, Monica i-a cerut lui Dumnezeu să-i călăuzească viața.Povestea micuței este cutremurătoare. Mama ei a părăsit-o când avea doar un an și trei luni. La finalul preselecție, Monica i s-a adresat mamei sale prin intermediul televiziunii și i-a spus că s-ar bucura să o vadă în sală la proba finală.
Nu știm dacă mama a fost impresionată de rugăciunea ei, dar membrii juriului au avut lacrimi în ochi. Mărturisesc că și eu abia m-am abținut. Parcă niciodată limba română n-a sunat mai frumos,  mai ales că astăzi frații noștri din Republică au declarat oficial că limba lor este cea românească.


sursa 

Alex Badea

Niciun comentariu: