http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

marți, aprilie 29, 2014

„Particip la Festivalul Blogurilor Gustoase”. Editia 2014 a inceput! Gustos si Faina Dobrogea invita toti bloggerii culinari sa participe la cea de-a patra editie a Festivalului Blogurilor Gustoase. Impreuna vom crea un eveniment in care vom descoperi cele mai bune retete, vom cunoaste cei mai fascinanti pasionati ai artei culinare si vom imparti cele mai tari premii.Etapa de inscriere: 7 aprilie – 4 mai 2014 (23:59)

Cei mai priceputi bloggeri din domeniul culinar pot castiga premii demne de un bucatar sef! Participa si tu la Festivalul Blogurilor Gustoase, editia a V-a, si intra in cursa pentru unul dintre titlurile mult ravnite, dar si pentru unul dintre aparatele cu care iti poti pune la punct bucataria!

Festivalul Blogurilor Gustoase, editia a 
V-a, este organizat și susținut în acest an cu sprijinul Dobrogea Grup!

Dacă vorbim despre istorie, tradiție, calitate și performanță în industria alimentară, atunci trebuie sa facem referire și la Dobrogea Grup. Aceasta valorifică tradiția de aproape 50 de ani și oferă produse de cea mai bună calitate.

Făina Dobrogea este făina nr 1 în România. Dobrogea Grup deţine această poziţie din anul 1994, fiind producătorul care a definit categoria pe ambele segmente: făină ambalată pentru retail şi făină vrac pentru consum industrial.

Făina Dobrogea este corectată, standardizată calitativ şi pregătită pe destinaţii de utilizare, fiind obţinută din materii prime de cea mai bună calitate în unităţi de producţie moderne care respectă în totalitate standardele europene. Este ambalată pe categorii şi pe destinaţii de utilizare.

Niciun comentariu: