http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

joi, mai 08, 2014

LA MULŢI ANI DRAGUL NOSTRU SOŢ SI TATA!

Am cel mai  sensibil,muncitor,talentat si serios soţ şi îi mulţumesc Lui Dumnezeu că mi te-a scos în cale ! Doamne îţi  mulţumesc în toate şi pentru toate.AMIN!

  Să ai un loc unde să mergi 
                înseamnă  casă,
          Să ai pe cineva pe care să iubeşti 
               înseamnă   familie,
          Să le ai pe amândouă 

              înseamnă  BINECUVÂNTARE !TE IUBESC ŞI ÎŢI MULŢUMESC PENTRU CĂ OPTIMISMUL TĂU, ÎNCREDEREA TA DE NECLINTIT MĂ FAC SĂ VĂD ÎNTOTDEAUNA CĂ EXISTĂ O SOLUŢIE CHIAR ŞI ATUNCI CÂND CREDEAM CĂ AM AJUNS LA FINALUL DRUMULUI. 

TE IUBIM ŞI ÎŢI MULTUMIM CĂ EXIŞTI ÎN VIAŢA NOASTRĂ, CĂ EŞTI LÂNGĂ NOI LA BINE ŞI LA GREU , CĂ ŞTII SĂ PĂSTREZI ECHILIBRUL ÎN TOATE,SĂ NE TEMPEREZI ATUNCI CÂND NE LUĂM AVÂNT ŞI PENTRU TOT CEEA CE FACI PENTRU NOI . 


MESAJUL FIICEI MELE CARE NE-A EMOTIONAT FOARTE MULT Si CHIAR NE-A SMULS LACRIMILE INSTANTANEU...         Azi e ziua de naştere a celui mai important bărbat din viața mea… Azi e ziua de naștere a celui mai special om din viața mea. Astăzi se împlinesc 59 de ani de când Pământul e mai bogat cu prezența sa și 21 de ani de de când veghează asupra mea. Zi de zi. Necondiţionat !
Când eram mică nu înțelegeam de ce, după ce crești, nu te mai adresezi părinților cu diminutivele ”mami” și ”tati” şi folosești, simplu , ”mama” şi ”tata”. Îmi spuneam că eu nu o să fac la fel. Timpul a trecut, si am crescut. Adevărul este că o dată ce te maturizezi, gradat, ieși de sub umbra protectoare a părinților și se schimbă modul în care îi percepi. De acum ai singur grijă de tine, în mare parte… Cu toate acestea, pe tata eu îl am trecut și acum în telefon ”tati”. Si încă îi spun “tati”. Pentru că, oricât am crescut , a făcut cumva să își întindă acea umbră protectoare spre mine şi în prezent.
Mi-aș dori pentru el să cunoască liniștea, să primească înapoi măcar o parte din cele frumoase pe care le-a oferit celor din jur în 59 de ani și să mai trăiască încă cel puţin pe atât. Mi-aș dori ca viața să îl țină la fel de ocrotit şi iubit precum este în inima mea…
Niciodată nu am știut ce să îi iau cadou. Ceea ce i-ar lipsi în viață nu se poate cumpăra, iar ce se poate cumpăra nu mai e demult într-atât de special încât să merite atenția, sau i-a fost deja luat… Așa că am scris aceste rânduri pe care mulți dintre voi le citiți spre a vă anunța că azi e ziua de naștere a celui mai frumos om pe care îl cunosc.


LA MULŢI ANI ! Te iubesc, chiar dacă nu auzi asta de la mine! O ştii !L

Niciun comentariu: