http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

vineri, august 22, 2014

Lampioanele zburătoare sunt un simbol al speranţei, iar lansarea lor este însoţită de punerea unei dorinţe, se spune o rugăciune fiind totodată o tehnică de eliberare a grijilor şi problemelor. Lansează-ţi dorinţele spre cer, într-un joc de lumină spectaculos

După o plimbare plăcută pe malul mării şi după o şedinţă serioasă de aerosoli am fost provocaţi de prietenii care ne însoţeau la o partidă de lansat lampioane pe plajă... 


Chiar ne-am amuzat de unele tentative nereuşite de lansare a lampioanelor noastre, iar distracția care a durat preț de câteva minute a creat un spectacol grandios de umbre și străluciri ce taie răsuflarea oricărui privitor, plutind pe fundalul întunecat al unei nopți înstelate, ducând cu ele speranța în mai bine a oamenilor ce le privesc emoționați.

Fiecare zi este un dar pe care il primim de la Creatorul si Stapanul intregului univers.Dumnezeu nu doar ca ne-a trimis lumina ca semn al protectiei Lui peste noi,dar ne-a pus in noi linistea ca este cu noi si pe buze cuvinte de lauda. Am binecuvantat pe Dumnezeul nostru si L-am laudat pentru ca este Minunat ,este Mare Dumnezeu si Tare dar si plin de dragoste si bunatate.
CÂTEVA SFATURI PENTRU CEI CARE DORESC SĂ PARTICIPE LA O ASEMENEA PROVOCARE

Cuceriţi de imaginea flăcărilor care plutesc în aer, cei care aleg să se joace cu focul, uită de cele mai multe ori la ce pericole îi expun pe cei din jur. La nivel internaţional, s-a constat că lampioanele zburătoare au constituit surse de producere a incendiilor la construcţii, în general înalte şi foarte înalte (balcoane, copertine, terase etc.), la vegetaţie uscată Astfel, pentru a evita producerea unor catastofe, pompierii recomandă o serie de măsuri minimale care trebuie avute în vedere:

Respectarea instrucţiunilor producătorului de utilizare în siguranţă a lampioanelor zburătoare.

Lampioanele zburătoare vor fi lansate doar de către persoane adulte responsabile, care în prealabil s-au informat asupra modului de utilizare în siguranţă a acestora.

Lampioanele zburătoare se vor lansa numai în spaţii exterioare deschise, largi, la distanţă mare de arbori, linii de alimentare cu energie electrică sau pentru alte utilităţi pozate suprateran, construcţii, în general înalte şi foarte înalte (inclusiv balcoane, copertine, terase, reclame etc.) sau alte zone potenţial a fi puse în pericol.

Lampioanele zburătoare nu se vor lansa la o distanţă mai mică de 10 km de orice aeroport sau cale rutieră circulată, lumina acestora putând fi interpretată ca un semnal luminos ce poate deruta ori distrage atenţia piloţilor sau conducătorilor auto.

Lampioanele zburătoare se vor lansa numai în condiţii meteo favorabile (fără vânt). În cazul în care vântul bate uşor, este necesară asigurarea asupra faptului că lampioanele zburătoare lansate nu se vor deplasa deasupra participanţilor la evenimente, clădirilor, arborilor, aeroporturilor, şoselelor circulate sau în orice altă zonă unde acestea pot genera incidente cu efecte negative asupra vieţii, bunurilor şi mediului.

Se va asigura dotarea locului de desfăşurare a evenimentului cu mijloace de stingere adecvate, pentru a se putea acţiona operativ în caz de incendiu.

Niciun comentariu: