http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

vineri, decembrie 19, 2014

Decorarea casei pentru Craciun ...

Craciunul este asteptat cu nerabdare atat de catre cei mici, cat si de catre cei  mari, iar decorarea casei  reprezinta primul pas pentru a crea in interiorul caminului nostru o atmosfera cat mai calda. De aceea, si anul acesta voi incerca  sa aduc natura in casa prin diverse decoratiuni .

Putina natura este binevenita...

Ramurile  si conurile de brad, precum si crengutele uscate ale copacilor,fructe uscate, acuarele etc. sunt cateva  elemente pe care le folosesc pentru realizarea unor decoratiuni speciale pentru Craciun. Cu putina imaginatie si fara a exagera, locuinta fiecaruia dintre noi se poate transforma in perioada sarbatorilor intr-o adevarata scena din natura si poveste.


IN AJUN VOM IMPODOBI BRADUL...

Bradul de Craciun reprezinta elementul principal al oricarei locuinte , iar decorarea locuintei pentru sarbatori trebuie sa se faca si in functie de accesoriile folosite pentru bradul de Craciun.

DEOCAMDATA AM IMPODOBIT UN MIC BRADUT ARTIFICIAL SI AM FACUT UN BRADULET HAIOS DIN PASTE FAINOASE ...
Niciun comentariu: