http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

duminică, februarie 08, 2015

La multi ani binecuvantati Parintelui duhovnic Petru Ciprian Pricop ! Va multumesc pentru ca ati fost si sunteti parintele meu spiritual. Sa ne slujiti si sa ne indrumati multi ani de aici incolo.

Bunul Dumnezeu sa intareasca lucrarea parintelui si a doamnei preotese, lucrare in care daruiesc din sufletul lor, astfel incat, pe mai departe, sa fie intarire sufletelor celor ce vor veni sa se roage in biserica noastra draga. Bunul Dumnezeu sa va binecuvanteze viata cu multi ani!
Sa ne traiti intru multi ani ! Dumnezeu sa va dăruiască sănătate și ajutor în activitatea pe care o depuneti în folosul Sfintei Biserici. La mulți ani binecuvantati parinte !

Niciun comentariu: