http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

marți, martie 31, 2015

BUZZStore iti lanseaza o noua provocare si te invita sa descoperi cum Philips te ajuta sa faci curatenie mai eficient si mai economic! Alatura-te si tu echipei de testare BUZZStore si afla cum fiecare detaliu tehnologic care intra în componenta aspiratoarelor Philips este special conceput pentru a-ti oferi solutii eficiente si performante maxime de curatare cu un efort minim si un consum de energie redus.

http://www.buzzstore.ro/campanii/29-campanie-philips-aspiratoare-a/inscriere



Iti doresti un aspirator conceput pentru performante de lunga durata? Ei bine, noua gama de aspiratoare eficiente energetic de la Philips ofera rezultate excelente de curatare, filtrare si igienizare gratie tehnologiilor sale unice, PowerCyclone si AirflowMax, concepute pentru performante maxime.
PowerCyclone
Specifica aspiratoa-relor fara sac,   asigura o separa-re eficienta a prafului de aer, astfel încat tu sa fii pe deplin multumit de curatenia caminului tau.

AirflowMax 
Specifica aspi-ratoarelor cu sac, permite desfasura-rea uniforma a sacului de praf de tip s-bag, mentinand aceeasi putere de aspirare, chiar si pe masura ce sacul se umple. Compartimentul pentru praf de capacitate mare permite sacului sa se deschida uniform.
 

Cu sac sau fara sac, convinge-te si tu de tehnologiile
unice ale aspiratoarelor Philips!

Aspiratoarele cu sac Philips 

 


Stim ca esti interesat ca produsele pe care le folosesti sa respecte cele mai inalte standarde de performanta. De aceea, Philips investeste constant in tehnologie, in centrele de inovatie pentru a livra o performanta de neegalat, care sa iti imbunatateasca viata. Aspiratoarele cu sac Philips inglobeaza tehnologii unice, motoare extrem de eficiente. In plus noile capete de aspirare si designul ergonomic sunt menite sa asigure o curatenie cu un minimum de efort.

 
Aspiratoarele fara sac Philips
 

 

Tehnologia PowerCyclone, specifica aspiratoarelor fara sac, asigura o separare eficienta a prafului de aer, astfel încat tu să fii pe deplin multumit de curatenia caminului tau. Iar cu tehnologia NanoClean și a filtrelor speciale poti spune adio norilor de praf. In plus, murdaria este colectata într-un recipient ușor de golit și curatat. Fiecare detaliu tehnologic este special conceput pentru a-ti oferi solutii eficiente si performante maxime de curatare si un consum de energie redus.
 

Niciun comentariu: