http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

joi, aprilie 30, 2015

În acest an pentru mine este o aniversare tristă ... Eliade, parcă , spunea că nu poţi să scrii şi să trăieşti în acelaş timp. Astăzi o să incerc să le fac pe amandouă... .

Lacrimile îmi înceţosează literele ... Peste moartea celor dragi  nu treci asa de ușor ...

Pentru un creştin adevărat ziua de naştere trebuie să fie un mare motiv de bucurie. Şi acest motiv este  întâlnirea cu Iisus, Mirele iubit, este tot mai aproape, dar noi am amâna acel moment cât de mult cu putinţă…
Ziua de naştere trebuie să fie un moment de reflecţie. Timpul trece, întâlnirea cu Isus se apropie, oare cum stau în relaţia cu El, în viaţa de credinţă? Ce mai trebuie dat la o parte, ce îmi lipseşte? Poate că eu cred că ... Îl aştept şi că vreau să fiu cu El...
Am fi mult mai binecuvântaţi dacă am petrece ziua de naştere aşa, cu astfel de gânduri, 
nu cu mese și pahare pline,cu torturi care mai de care, gălăgie asurzitoare şi confetti.

Am întâlnit oameni speciali...Le mulțumesc și sunt recunoscătoare că i-am cunoscut.
Sunt, de asemenea, recunoscătoare  pentru familia dăruită de Dumnezeu, pentru  cei dragi pe care-i am în jur, pentru prietenii adevărați pe care i-am avut  alături atunci când mi-a fost greu.
Sunt  fericită și recunoscătoare pentru fiecare zi care a trecut, cu frumusețile, neliniștile, durerile, bucuriile, tristețile  ei.
Este ușor să spui că ești recunoscător pentru una sau alta dar este și mai bine dacă poți să arăți asta printr-o faptă bună. Nu pentru a face paradă sau pentru că te forțează cineva, ci pentru sufletul tău, pentru că așa simți și pentru a-ți exprima mulțumirea și recunoștiința pentru viața pe care o ai.
Toate acestea reprezintă modul în care eu înțeleg să-mi serbez ziua de naștere.  
Realizez câte lucruri frumoase sau mai putin frumoase mi s-au întâmplat în  și cât de multe lucruri au evoluat  sau nu , în viața mea. 
Este bine și totodată firesc să mulțumești și să fii recunoscător pentru tot ce ai realizat până la un moment dat. Și o fac din suflet ca  am primit șansa unei vieți, șansa de a-mi duce la bun sfârșit, misiunea personală .
Această zi reprezintă mult mai mult decât o ocazie să primești cadouri de la cei dragi. Este un prilej de a-mi aminti de ziua în care a avut loc cel mai important moment al vieții mele; să mulțumesc și să reflectez asupra a cât de bine îmi urmez chemarea și-mi îndeplinesc misiunea personală.

Trăindu-ne viața în armonie și iubire, după legile sacre și, găsindu-ne și urmărindu-ne scopul divin, misiunea personală.
O zi de naștere este un moment potrivit pentru a celebra nașterea în sine, bucuria de a trăi. De asemenea, aceasta este o ocazie fabuloasă de a-ți regândi viața: Cât de multe am realizat până acum?  Este suficient? Pot mai mult? Acționez eu în acord cu misiunea mea personală? Dar în acord cu pasiunea mea? Cum pot crea o legătură puternică între viața mea interioară și cea exterioară mie?
Ziua de naștere este, cel puțin pentru mine, o ocazie minunată pentru regenerare – nu doar material, ci și spiritual.

Vă doresc tuturor să aveti o  viață linistită, plină de credință , armonie, zâmbete, bucurii duhovnicești  și iubire!

Niciun comentariu: