http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

vineri, iunie 05, 2015

AJUTOR UMANITAR - Alaturi de Edit

sursa
Va rog distribuiti mai departe.De acest share depinde viata sotiei mele.Va multumesc.
Campanie umanitara "Alaturi de Edit"
Impreuna putem salva o viata , impreuna putem sa fim "Alaturi de Edit".
Atunci cand am inceput campania pentru sotia mea "Alaturi de Edit" am fost puternic impresionati de faptul ca foarte multa lume a fost alaturi de ea.Campania am inceput-o pe Facebook in decembrie 2014 cand Edit(Leucemie acuta mieloida) era deja internata la Cluj sub tratament cu citostactice.
Aceasta campanie are ca scop strangerea de bani pentru ai putea salva viata , si asta se poate doar cu un transplant de celule stem.Am organizat pana in prezent 2 concerte de caritate unul in Zalau si celalalt in Bucuresti.Cu toate acestea inca nu am strans suficienti bani pentru aceasta interventie.
Va invitam prin cateva cuvinte sa cunoasteti povestea lui Edit.
Aceasta pagina este deschisa in scop umanitar pentru buna noastra prietena Edit, care se afla intr-un moment de cotitura, iar viata ei depinde de sprijinul nostru. Pentru cei care nu cunosc situatia ei medicala va vom relata pe scurt:
Edit a fost diagnosticata cu leucemie acuta mieloida, forma severa. In prezent, ea este internata in cadrul unei sectii de tratament a Spitalului de Hematologie din Cluj-Napoca. Singura sansa de a scapa de aceasta crunta boala este transplant de celule stem. Costurile le banuiti insa, deosebit de mari. Venim cu rugamintea de a uita o clipa de zbuciumul zilnic si de a incerca sa va ganditi ca viata ne incearca pe toti. Haideti sa renuntam la unul din nimicurile zilnice , la o ciocolata sau un pachet de tigari, la un drum cu masina , la ceva ce nu ne este neaparat necesar si sa daruim din putinul nostru o farama de speranta, pentru un suflet. Este mare nevoie de orice forma de ajutor,atat financiara cat si mediatica. Impreuna putem reda speranta.
Va multumim anticipat !
Donatiile se pot face in urmatoarele conturi:
Banca Transilvania:
Cod SWIFT :BTRLRO22XXX
cont EURO RO54BTRLEURCRT0280349901
cont RON RO07BTRLRONCRT0280349901
cont USD RO58BTRLUSDCRT0280349901
Cont Paypal: vpaul2007@gmail.com
Titular cont VADAȘ PAUL TRAIAN(sotul lui Edit)
Pentru detalii mai amanuntite contact, Paul va sta la dispozitie, prin numarul de telefon
0745.081.745.
Alaturi de Edit
Am ales sa va scriu tuturor celor care ma cunoasteti ,si celor care nu ma stiu.
Eu sunt Edit,sunt o femeie vesela,plina de viata ,o femeie care iubeste si care este iubita.
Sunt o femeie cu calitati dar si cu defecte,cu experiente de viata frumoase dar si urate,o femeie cu framantari interioare si temeri.Sunt o femeie care crede orbeste in frumuseata oamenilor,in fericirea si iubirea lor chiar daca uneori a cunoscut gustul amar al dezamagirilor... ,
Anul trecut cand l-am intalnit pe Paul , am inteles ca pentru a fi fericita si iubita ,viata nu trebuie sa fie chiar perfecta asa cum visam uneori,si ca fericirea alaturi de cineva nu trebuie sa fie conditionata de a avea totul,ci de a te avea pe tine si dea a fi libera sa primesti pe deplin iubirea celuilalt.
N am sa fiu deloc trista azi si nici in zilele ce vor urma,chiar daca mi s-a mai dus inca un an din ce mai am de trait.Chiar daca boala ma face uneori sa fiu melancolica,si chiar daca uneori singuratatile mele intunecate ma fac sa fiu chiar trista si poate putin revoltata,eu aleg sa fiu o femeie care nu se teme sa lupte cu balaurii din
mine,aleg sa lupt pentru viata mea si pentru dreptul la fericirea mea,si aleg sa nu port masti de tristete si de disperare.
Aleg sa lupt pentru fiecare clipa, pentru fiecare farama de fericire,aleg sa lupt pentru oamenii din jurul meu care ma iubesc, aleg sa lupt pentru Paul,sotul meu, care este tot ce am pe lumea asta ,aleg sa lupt pentru parintii mei,aleg sa lupt pentru
toti aceia care cred in mine si ma sustin.
Aleg sa nu mai masor timpul in minute,in ore, in zile sau ani,aleg sa imi raportez timpul la clipele pe care le traiesc alaturi de Paul si familia mea,aleg sa traiesc fiecare zi ca si cum ar fi ultima.
Aleg sa traiesc pentru mine;dar cum sa fac asta?
Stie cineva cum e sa vrei sa traiesti pentru tine si cand dreptul la viata depinde uneori nu numai de Dumnezeu ,ci si de oamenii din jurul tau?
Cum as putea sa traiesc fara sa am sutinerea si bunatatea voastra?
Va multumesc din suflet tuturor acelora care ma sustineti ,care ma ajutati,care imi scrieti,va multumesc celor care ma stiu si care nu , multumesc tuturor care donati bani ,putin din putinul vostru.
Tot ce pot sa spun sunt fericita ca pot sa vad in voi iubire si compasiune, oameni care sunteti buni si ma ajutati ,si va multumesc pentru felul vostru cum daruiti, si stiu ca fiecare gest al vostru imi da sperante si mai mari la viata.
Am ales acest fel de a va multumi ,pentru ca acesta este "transplantul" meu pentru voi, aceste randuri de multumire.
Va imbratisez cu drag,
Edit.
Alaturi de Edit.
"Viața nu te întreabă niciodată dacă ești pregătit sau nu de o nenorocire. Nu îți dă nici un preaviz și nici un avertisment înainte să te surprindă cu un necaz care să îți prăbușească întreg universul. Nu te întreabă dacă e prea devreme sau prea târziu, nici dacă e corect sau nu. Nu te întreabă dacă ai apucat să trăiești şi dacă ți-ai împlinit măcar o parte din vise, înainte să te lovească nemilos cu o boală.
Nu! Viaţa nu te întreabă niciodată nimic. Nu ține cont de cine ești și de ce ai făcut bun sau rău. Ea doar îți dă un test de supraviețuire, o lovitură şi te lasă să te descurci. Şi aici apar opţiunile... toate sub formă de lecţii, unele mai dure, altele mai blânde, dar în urma cărora, cu siguranţă te vei schimba, de multe ori atât de mult, până la a nu te mai recunoaște pe tine.
Toate aceste lovituri îți dau ocazia să îți testezi limitele și să forțezi depășirea acestora. Îți dau ocazia să vezi cine te-a iubit cu adevărat si cine nu. Îți vor da ocazia să vezi cine ești, ce poți și ce însemni, atât pentru cei din jurul tău, cât şi pentru tine însăţi.
Cu toate acestea, oricât de multe experiențe vei trăi, nu vei ști niciodată câte poți îndura. Pentru că oamenii nu îşi cunosc limitele. Nu vei ști unde vei ajunge și nici felul în care te vor schimba loviturile primite, care te pot înrăi sau te pot face mai bun; te pot transforma într-un om puternic, încrezător, luptător sau te pot transforma într-un om vulnerabil, speriat, resemnat."
Am ales sa port eu acest dialog cu voi, voi, acei oameni care știu că o veți ajuta pe Edit. Ea este femeia pe care o iubesc de la primele cuvinte, de la prima privire, de la prima atingere, ea este femeia de care sunt îndragostit. O iubesc dinainte să o întâlnesc, și o iubesc încă dinainte să o descopăr și o iubesc așa cum o cunosc acum. Și o iubesc cu trup și suflet. Ea înseamnă toată viața mea.
Numele meu este Paul și am să scriu doar atât cât să puteți înţelege o frântură din povestea noastră. În luna Octombrie 2014, ne făceam planuri să ne căsătorim. Urma ziua ei în 14 octombrie, și pe urmă, în 26 vroiam să mergem în fața ofițerului de stare civilă. Două momente pline de bucurie, două momente să fim și mai fericiți.
Dar din păcate, visele noastre s-au... spulberat atunci când, în urma unor investigații, medicii de la Cluj ne-au dat un diagnostic ce a schimbat viața noastră complet..... LEUCEMIE...
Nu pot să descriu nici șocul și nici disperarea ce a urmat. O durere ce te sfâșie și te transformă și te copleșeste profund, o teamă de necunoscut, înecată cu lacrimi ce îți ard sufletul pe dinăuntru.
Ca o ironie a sorții a fost internată pe data de 13, în Spitalul de Hematologie din Cluj. Pe data de 14 era ziua ei. Totuși, ca să aduc o speranța și puțină bucurie în sufletul ei, de ziua ei, am luat verighetele și ni le-am dăruit unul altuia, așa, ca pe o promisiune în fața lui Dumnezeu...o speranță și o fărâmă de bucurie printre lacrimi și durere. Am adus în sufletul ei încă un motiv să lupte pentru noi pentru iubirea noastra.
Au urmat zile grele și lungi, cu tratamente dure de citostatice, cu hemoragie, cu transfuzii de sânge și stări de rău. Ziua în care i-a căzut părul a marcat-o, parcă nu era de ajuns suferința și durerile de pe urma tratamentului. Acum Edit este acasa,urmand un tratament de intretinere cu citostatice ,tratament ce este necesar pana cand va fi chemata la spital pentru transplant.
Tot ce vreau să vă spun este că Edit este o luptătoare, o femeie atât de puternică cu o atât de mare dorința de viață încât felul ei de a lupta este un exemplu de viață pentru toți. Dar, ca să poată trăi, are nevoie de noi, ca să poată trăi are nevoie de un transplant, procedură ce implică costuri foarte mari.
Facem un apel la voi Oamenii care o cunosc și la cei care încă nu o cunosc, să privească puțin fiecare înăuntrul lui și să caute, acolo în sufletul lor, puțină compasiune și să încerce să ofere prin donații atât cât poate fiecare dărui... o speranță la viață. Să oferim din suflet pentru un suflet.
"Atunci când ești mai singur ca niciodată și simți că ai ajuns la capătul tuturor posibilităților, descoperi că acolo te așteaptă Dumnezeu cu planuri noi pentru tine. Atunci când te simți pierdut caută-te în oamenii pe care îi iubești..."
Cu speranță, ținem să vă mulțumim,
Edit și Paul.

Niciun comentariu: