http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

vineri, iunie 05, 2015

Descoperă sau redescoperă Iubirea Tatălui Ceresc! Să ai grijă de sufletul tău!Puterea de a ierta. Sa poti ierta e un lucru minunat, un gest nobil si curat.Când iertăm, nu doar sufletul nostru se simte ușurat, ci mai ales sufletul celui pe care îl iertăm. Întoarce-te în tine de oriunde ai fi și primește-te, iartă-te. Viața se trăiește, nu se caută, nu se învață. Trăiește adevărul, bucuria și iubirea. Ele se află acolo unde ești. Liniștea nu este într-un loc, ci într-un mod de a fi. Sunt două zile în care nu mai putem face nimic: ieri și mâine. Prezentul este timpul mântuirii. Amânarea înseamnă niciodată. Un om valorează atât cât iubește. Restul e poveste.
Verbul meu este în inimă și pulverizează spre voi. E nevoie să înțelegem că nu am fost creați de Dumnezeu ca să suferim, ci ca să ne întâlnim cu El într-o poveste de iubire. Unică. În ochii tăi este soare când iubești. Iar ca să ajungi la fericire nu ai nevoie de hartă, ci de prezență, de tine.
Harul iertarii vindeca sufletul de pacat si pregateste vindecarea trupului de boli.
Rugaciune pentru puterea de a ierta

Doamne, ajuta-ma sa iert chiar si atunci cand totul in mine imi spune sa n-o fac. Elibereaza-ma de resentimente atunci cand inima mi-e ranita de moarte. Deschide-mi ochii la lucruri ce ma pot vindeca si mangaia, facandu-ma mai puternica. Tine-ma de mana si lasa-ma sa plang pe umarul Tau. Du-ma in locuri unde n-am mai fost, aseaza-ma pe muntele cel mai inalt, ca sa vad cat de nebuneasca e tendinta mea de a ma agata de propria-mi manie. Arata-mi o frantura din maretia Ta, ca sa fac din ea comoara mea atunci cand totul in jur pare sa se prabuseasca.
Invata-ma sa iau ce e mai bun din imprejurarile dureroase ale vietii mele si sa iubesc oamenii care ma ranesc asa cum si Tu ne iubesti pe toti, chiar daca te ranim in fiecare zi cu vorbele, gandurile si faptele noastre. Da-mi intelepciunea de a vedea dincolo de acest moment, de a intelege si accepta motivatiile adanci care-i fac pe oameni sa-si raneasca semenii. Da-mi puterea sa vindec si nu sa nimicesc, sa mangai si nu sa distrug, sa rasplatesc raul cu bine si ura cu dragoste. 
Si nu in ultimul rand, intareste-mi credinta, ca sa pot face fata incercarilor ce ma asteapta in viitor. Fa din fiecare experienta o fantana cu apa vie, din care sa pot scoate intotdeauna picaturi de putere si intelepciune. Invata-ma alchimia dragostei, care poate sa transforme praful si malul in aur curat si sa dea sens tuturor lucrurilor. Pentru ca Tu esti singurul meu ajutor si in Tine imi pun increderea, acum si in vecii vecilor.
AMIN

Niciun comentariu: