http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

vineri, iunie 05, 2015

Minune mai mare ca aceasta nu ați mai văzut!!! Ierusalim – 11 aprilie 2015 - Ce sa ne arate Dumnezeu, mai mult de atat, pentru a crede?Anul acesta, la Ierusalim, in Biserica Sfantului Mormant, în timpul coborârii Focului Haric sute de cruci de foc au apărut pe imaginile inregistrate de un pelerin. Pentru mine, aceasta intamplare, reprezinta cea mai mare minune pe care am putut sa o vad cu ochii mei. Bineinteles, cei care nu cred vor gasi o mie de motive pentru explicarea acestui fenomen.
Da. Sunt reflexii de lumina, dar niste reflexii in forma de cruce. Si nu una singura, doar ca o simpla intamplare. Sunt sute de reflexii in forma de cruce, chiar la locul si intr-un moment care nu fac decat sa ne conviga ca nu este o simpla intamplare, ci este o minune a lui Dumnezeu pentru intarirea noastra in credinta.
Imaginile despre care vorbesc apar in clipul de mai jos dupa primul minut. Urmariti filmarea pana la capat si va minunati!

sute de cruci de foc - ierusalim

sursa ganduridinierusalim.com

Niciun comentariu: